Tulpar T5 v21.6 kasa sallanması

Eternal Rest

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MoBo: Asus Rog Strix B650-A
GPU: Zotac 4070 Ti Trinity OC
PSU: Corsair RM750
RAM: GSkill DDR5 6000 MHZ 2x16
CPU: Amd Ryzen 7 7700 (without x)
SSD: Samsung 990 Pro 2 TB
Selamlar arkadaşlar. Birkaç gün önce bu bilgisayarı aldım. Her şeyinden memnunum. Ancak bir şey fark ettim. Kasanın sol tarafında, touchpadin hemen sol tarafına hafif baskı uygulayınca, kasa çok hafiften sallanıyor. Yani sanki yere tam temas etmiyormuş gibi. Aşırı bir sallanma değil ama gözüme battı. Bu normal mi bu kasa için?

Selamlar arkadaşlar. Birkaç gün önce bu bilgisayarı aldım. Her şeyinden memnunum. Ancak bir şey fark ettim. Kasanın sol tarafında, touchpadin hemen sol tarafına hafif baskı uygulayınca, kasa çok hafiften sallanıyor. Yani sanki yere tam temas etmiyormuş gibi. Aşırı bir sallanma değil ama gözüme battı. Bu normal mi bu kasa için?
Monster kasa kalitesi öyle hocam. Belli yerleri esniyor.

Normaldir, Monster kasa kalitesi pek iyi sayılmaz.

Hayır hepsinde aynı sorun yok. Bilmeden yorum yapanlara bakmayın. T7 21.5 denedim ben böyle bir sorunu asla yoktu. Bu kadar para verip de böyle ıvır zıvır sıkıntılara göz yummak hata olur. Monster sevmiyorlar diye de gözü kapalı yorum yapıyorlar.
Napayım hocam değişim isteyeyim mi sizce? Ve 15 gün iade hakkım da var. Direk değişim istesem yaparlar mı acaba?

Son düzenleme:
Napayım hocam değişim isteyeyim mi sizce? Ve 15 gün iade hakkım da var. Direk değişim istesem yaparlar mı acaba?

Tek sıkıntı oysa değişim yapmayabilirler. Ben nota birebir değişim kabul olmazsa 2. seçenek olarak iade şeklinde belirtmiştim. Öyle yapabilirsiniz bence. Kasada eğiklik, yamukluk varsa sıkıntı olmasın ileride.

Tek sıkıntı oysa değişim yapmayabilirler. Ben nota birebir değişim kabul olmazsa 2. seçenek olarak iade şeklinde belirtmiştim. Öyle yapabilirsiniz bence. Kasada eğiklik, yamukluk varsa sıkıntı olmasın ileride.
Hocam teknik servise vermeyeceğim. Esasında kasada bir yamukluk yok gibi duruyor, neden oluyor anlamadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı