Tulpar T7 25.1.1 laptopun 32 GB RAM'li versiyonu alınmalı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ona yalan yok, aslinda kasa tipi olaraj sevilen bir tioe sahip ama urunleri kaliteden gecirmedileri icin algida dandik.

Ona yalan yok buna yalan yok, laptopun stres testinde 85 derece oluyor sen buna iyi diyorsun. Biz kotu deyince de celalleniyorsun ama. Demek ki ya senin laptoplardan haberin yok biz dogru soyluyoruz ya da fizik kanunlari degisken.

Duz bir kafayla sadece gormek istediginizi gorerek ilerliyorsunuz ayiptir soylemesi

Biz senin gibi GPU'su stres testinde 85 derece olan laptopu ovmuyoruz cunku bunun berbat bir sonuç oldugunu biliyoruz. Ayrica Iyi dedigin 21.6'yi da arastirdim onun da GPU'su CS:GO gibi oyunlarda 83 dereceleri buluyor bu yazin garanti throttle demek.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Adamlar model ilk çıktığı zamanlarda GP76 kasasını 15000-16000TL'ye sattı. Sattıkları ürünün kalitesine ve fiyatına bakınca kalite kontrolün olmaması bence normal, firma panel değişimi talebinde bulunulduğu zaman değişimi de gerçekleştiriyor zaten. Hem o fiyata GP76 alacaksın hem de çoğu panelde görülen ışık sızması olmamasını bekleyeceksin. Ne ala memleket.
Tekrar söylüyorum firma zaten panel değişim talebinde bulunduğunuz zaman paneli değiştiriyor. Sıfır ışık sızması istiyorsan bütçeni arttıracaksın veya OLED ekranlara bakacaksın.
 
Biz senin gibi GPU'su stres testinde 85 derece olan laptopu ovmuyoruz cunku bunun berbat bir sonuç oldugunu biliyoruz.
Anlık 85 oldu, ki daha sonra yaptığım teste 80 üstüne çıkmadı. Voltaj falan ayarlamadım.

laptopun stres testinde 85 derece oluyor
Top noktaya takılan adam, ilk defa test yapmıştım testi yanlış yapmışım, daha sonra 80 üstüne çıkmadı.

Ona yalan yok buna yalan yok
Ben Monster süper kalite demedim, ama tam anlamıyla F/P ürünler var.
Göster bana 17,5k fiyata MUX olan, 130W ekran kartı içeren Ryzen 7 5000 ya da Intel 11. nesil i7 olan, ısınmayan laptop biz de alalım.

Bu bütçede bu özelliklerde olan her laptop ısınır, ben diyorum ki az bütçeye iyi sen bana diyorsun ki Lenovo daha iyi, L5P alacak paramız olsa biz da man kafa değiliz Monster alalım. Ver parayı biz de alalım L5P! Bütçeye göre kıyas yapmıyorsunuz!
Asus TUF RTX 3060 11800H modeli 23-24k mesela!

Benim aklımda hala Aorus 15G KC var rakibi olabilecek.
Onun da üzerinde 15PKD var.
Ben aldığımda indirimde değillerdi.
IPG3'ün yeni modelleri de ben aldığımda yoktu.
Adamlar model ilk çıktığı zamanlarda GP76 kasasını 15000-16000TL'ye sattı. Sattıkları ürünün kalitesine ve fiyatına bakınca kalite kontrolün olmaması bence normal, firma panel değişimi talebinde bulunduğun zaman değişimi de gerçekleştiriyor zaten. Hem o fiyata GP76 alacaksın hem de çoğu panelde görülen ışık sızması olmamasını bekleyeceksin. Ne ala memleket.
Tekrar söylüyorum firma zaten panel değişim talebinde bulunduğunuz zaman değiştiriyor. Sıfır ışık sızması istiyorsan bütçeni arttıracaksın veya OLED ekranlara bakacaksın.
Ama anlamıyor sayın @gen2 !
Az bütçeye bakıyoruz zaten Monster.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Top noktaya takılan adam, ilk defa test yapmıştım testi yanlış yapmışım, daha sonra 80 üstüne çıkmadı.

Bunun top noktasi end noktasi yok o sicakliga cikiyor mu cikiyor bu da throttle demek. Sogutma sistemi oyle pahaliya mal edilen bir şey degil. 10000 liralik laptopa da ayni sogutma sistemini koyarsin oyle gozle gorulur zarar falan etmezsin. Ucuzun daha pahali olduugnu ogrendigin gun konusuruz tekrar. Sogutma sistemi dedigin 500 gram bakir 2 tane de 12 voltluk fan bunun ucuzu pahalisi olsa ne olacak.
 
Bunun top noktasi end noktasi yok o sicakliga cikiyor mu cikiyor bu da throttle demek. Sogutma sistemi oyle pahaliya mal edilen bir şey degil. 10000 liralik laptopa da ayni sogutma sistemini koyarsin oyle gozle gorulur zarar falan etmezsin. Ucuzun daha pahali olduugnu ogrendigin gun konusuruz tekrar. Sogutma sistemi dedigin 500 gram bakir 2 tane de 12 Volt'luk fan bunun ucuzu pahalisi olsa ne olacak.

Hocam sizin önerdiğiniz cihaz nedir 3060 Max-P'li?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
MSI, ASUS, ACER, DELL daha birçok markanın uygun fiyatlı modellerinde daha basit soğutmalar ve daha yüksek sıcaklıklar var. Üst seviye, tam performans cihazlarda daha iyi soğutma var ve ciddi fiyat farkı oluşuyor. Bunun tartışacak bir yanı yok. Refah seviyesi yüksek bir ülkede yaşamıyoruz. Aynı fiyat bandında daha yüksek performans/biraz daha yüksek ısılar ve daha düşük performans/daha serin cihazlar arasında tercih yapmak durumunda kalıyoruz. Bu durumda tercihim yüksek performanslı 3060 yerine 3050Ti alırım diyebilirsin, bu bir tercihtir. Cihaz karşılaştırması yaparken aynı donanımı, markalar hangi fiyat bandında satıyor diye bakmadan karşılaştırma yapılmaz. Ucuzun pahalı olduğunu Almaya'da, Kanada'da falan konuş, buranın gerçekleri farklı.
 
Hocam sizin önerdiğiniz cihaz nedir 3060 Max-P'li?
Ucuzun pahalı olduğunu Almaya'da, Kanada'da falan konuş, buranın gerçekleri farklı.
Emin ol bu gezegenin her yerinde ayni anlama geliyor. Paranizla rezil olmak sizin seciminiz tutan yok ama baskalarinin da rezil olmasina sebep oldugunuz noktada mudahale edilir.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı