Tulpar T7 v20.3 açıldıktan 15 dakika sonra ısınıyor

Optmimus'u seçme varsa devre dışı bırakma vardır diye düşünüyorum, umarım vardır.

Yoktur hocam. Mux Switch sistemi zaten tüm bilgisayarlarda aynı, dgpu, iGPU, mshybrid. Eğer dgpu yoksa muxless Switch oluyordu diye hatırlıyorum. Eski bilgisayarım Lenovo Y700'de de aynı muxless Switch sistemi vardı.
 
Nasıl yok ya? 20.2'de vardı.

Bu şekilde dener misiniz? Alıntı olmadı nedense.
Hocam o dediğiniz ayar güç yönetim modu ise max performans seçili.
Ekran Alıntısı.PNG
 

Dosya Ekleri

  • IMG_1581.JPG
    IMG_1581.JPG
    128,9 KB · Görüntüleme: 48
Kaç FPS alıyorsun Valorant'ta?
Bende 19.7 var sıcaklık Chrome kullanırken 50'de oyunda Max 81 falan ama şarjı çok kötü haberin olsun.
Valorant 200 fps alıyorum. Elbette yeterli ama gtx 960 olan bilgisayarımla da 180 fps alıyorum. Bu kadar düşük olmamalı diye düşünüyorum. Şarj benim için önemli değil sürekli prizde kullanıyorum zaten. Yalnızca sıcaklık sorun oluşturuyor.
Sıcaklıklar 90 üstünde dolaşmadığı sürece ısınmayı sorun etme. Single Channel RAM ile mi aldın?
Hayır 2x8 olarak aldım.
 
Valorant 200 FPS alıyorum. Elbette yeterli ama GTX 960 olan bilgisayarımla da 180 FPS alıyorum. Bu kadar düşük olmamalı diye düşünüyorum. Şarj benim için önemli değil sürekli prizde kullanıyorum zaten. Yalnızca sıcaklık sorun oluşturuyor.

Hayır 2x8 olarak aldım.

Sıcaklık Valorant'ta Max 81 gördüm 88-90a kadar bir sorun olmaz diyorlar. Dgpuya geçip oynadığımda 250 FPS'lerde geziyordu daha artabilir belki de ama yırtılmalar oluyordu.
Sizin terchiniz hocam.
 
Monster'ı aradım dGPU seçeneği görünmediği için. BIOS sürümüm güncel değilmiş. Güncelleyip bakacağım belki gelir. Bu arada aygıt yöneticisinden Inte'in grafik işlemcisini devre dışı bıraksam aynı işi yapmış olmaz mıyım ?
 

Geri
Yukarı