Tulpar T7 v20.3 vs Tulpar T7 v19.7

Aslan Çimşit

Femtopat
Katılım
21 Nisan 2021
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yakın bir zaman içerisinde bilgisayarım bozuldu ve bende yüksek FPS de oyun oynayabileceğim hem de ders/okul için kullanabileceğim bir laptop arıyorum. Bütçem 13000 lira eğer Monster'dan iyi dediğiniz bütçemi geçmeyecek şekilde bilgisayar önerirseniz de sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yani Monster yerine bunu mu öneriyorsun.
Omen 15 ve Legion 5 var, onlar dışında en iyi ve Monster olmayan cihaz 14K ASUS ROG G513qm. Mobildeyim link atamıyorum.😔

Link atamaman sıkıntı değil ama yani Monster mı yoksa onları mı ve eğer monstersa konuda yazan mı?
 

Bütçem bunada yeter ama Monster'dan daha mı iyi diyorsunuz yani.
Evet çok daha iyi bir cihaz. İkisi arasında v19.7 kullandım gayet güzel.

Monster'dan farkı nedir ve neyi daha iyidir.
 
Monster'dan farkı nedir ve neyi daha iyidir.
Bir kere Lenovo Monster'dan daha köklü bir markadır.(Kendim de aslında Monster kullanıcısıyım) Monster bilgisayarlarda sorun çıkma oranı (Excalibur ile beraber) daha fazla. En önemlisi Legion'un malzemesi Monster'dan daha kaliteli. Fakat cihaz RTX 2060, ASUS şu an indirimde onun ekran kartı 3060 çok fark var. Fakat onunda paneli pek iyi değil. Uzun lafın kısası eğer tam tertemiz bir bilgisayar alıp FPS'lerinizden ödün verecekseniz Lenovo, Panelden bırakıp performansa yüklenirseniz ASUS; Eğer çok şeyden feragat edip, performansa yüklencekseniz (ayrıca servisi daha ilgili) Monster alın.
 
Bütçem bunada yeter ama Monster'dan daha mı iyi diyorsunuz yani.
Malzeme kalitesi ve soğutma performansı bakımından çok iyi bir laptop. Bu laptopun Rtx 2070 Super ve i7-10750H bulunan versiyonunu kullanıyorum. Tek kötü yanı Mux Switch olmaması. Cihaz hakkında sorunuz olursa bana sorabilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı