Tulpar T7 v24.1 vs Tulpar T5 21.4 vs. Tulpar T7 v20.3

Muhtemelen BIOS eski hocam, eski BIOS'lar çok sıkıntılıydı. Servisten güncel BIOS talep edin.

Hayır hocam değilmiş BIOS sürümünü istediler attım bu sürüm yeni çok istersen servise yolla diyorlar sende taktir edersin ki uzu zamandır almayı planladığım cihazı 1 ay servise yollamak istemiyor canım.

Hayır hocam değilmiş BIOS sürümünü istediler attım bu sürüm yeni çok istersen servise yolla diyorlar sende taktir edersin ki uzu zamandır almayı planladığım cihazı 1 ay servise yollamak istemiyor canım.

Monster vakası. Geçmiş olsun hocam, ne yapmayı planlıyorsunuz?

Monster vakası. Geçmiş olsun hocam, ne yapmayı planlıyorsunuz?
Bilmiyorum ki şuan orta ayarlarda valorant 170 fps lerde geziyor normalmidir bilmiyorum ama izlediğim videolarda milletin 300 lere vuruyordu fps leri nerede hata yaptım bilmiyorum fakat metro exodous gibi oyunlarda güzel fps ler alabiliyorum yüksek ayarlarda 250 300 aralığında geziyor fps ekran kartı kullanımı da zaten %97 98 civarlarında benim sorunum daha çok rekabetçi oyunlarda gerçi bu ne kadar sorundur bilmiyorum oyun gayet akıcı olmasına karşın sistem tam performans çalışmıyor benim takıldığım konu bu
Bu durum kötü olmuş. Öncesinde bu tarz şikayetler varmış ama sonrasında düzeltilmiş diye biliyordum BIOS güncellemeleriyle. Hala bu konuda sıkıntısı varsa gerçekten üzücü.
Yarın bi bilisayarcıya göstericem bakalım hocam belkide ben bir yanlışlık yapmışımdır

@Enes ÜLKER Evet yardımcı olabilirim. Kilidi açın ve Undervolt edelim. Güzelce bir ayarlama yapayım.
Tam vars kısmına geldiğimde fail oluyorum hocam sebebi nedir bunun bilgisayar kurmuyor txt yi
Tam vars kısmına geldiğimde fail oluyorum hocam sebebi nedir bunun bilgisayar kurmuyor txt yi
Bu durum kötü olmuş. Öncesinde bu tarz şikayetler varmış ama sonrasında düzeltilmiş diye biliyordum BIOS güncellemeleriyle. Hala bu konuda sıkıntısı varsa gerçekten üzücü.

FPS sorununu çözdüm hocam kontrol merkezi üzerinden FPS'yi 300'e kilitledim cayır cayır çalışıyor şimdi cihaz dediğim gibi sorun benden kaynaklıymış.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    32,8 KB · Görüntüleme: 75
Son düzenleme:
@KRALCAN daha hakim o kısıma belki o yardımcı olabilir.

Yine de her laptopu Undervoltlu kullanmanızı tavsiye ediyorum. Yani siz bilirsiniz. Ama bence o konuda mücadeleyi kaybetmeyin. Karar sizin.

@KRALCAN daha hakim o kısma belki o yardımcı olabilir.

Yine de her laptopu undervoltlu kullanmanızı tavsiye ediyorum. Yani siz bilirsiniz. Ama bence o konuda mücadeleyi kaybetmeyin. Karar sizin.

Undervolt bu değil mi hocam Monster kontrol merkezinde böyle bir şey buldum ama çekirdek voltaj offseti 50'nin üzerine çektiğim takdirde mavi ekran verebilirim ayağını denk al diyor cihaz.

Ekran Alıntısı.PNG

Undervolt bu değil mi hocam Monster kontrol merkezinde böyle bir şey buldum ama çekirdek voltaj offseti 50'nin üzerine çektiğim takdirde mavi ekran verebilirim ayağını denk al diyor cihaz.

Eki Görüntüle 1109268
Offset Voltage ile Undervolt yapılır. Evet burada Undervolt edilebilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı