Tulpar T7 v22.1 17, 3" oyun bilgisayarı.
Son düzenleyen: Moderatör:
Monster'ın tek tük olan güzel modellerinden.Bunu almak istiyorum da. Kendi videolarını izledim YouTube'da. En yüksek ayarlarda RDR2 ve Cyberpunk gibi oyunlarda 40-50 FPS ya da daha düşük alıyor. En yüksekte oynamam zaten ama normal mi o FPS'te olması? Önerir misiniz o modeli? Düşünceleriniz neler?
Bunu almak istiyorum da. Kendi videolarını izledim YouTube'da. En yüksek ayarlarda RDR2 ve Cyberpunk gibi oyunlarda 40-50 FPS ya da daha düşük alıyor. En yüksekte oynamam zaten ama normal mi o FPS'te olması? Önerir misiniz o modeli? Düşünceleriniz neler?
Her modelde aynı problemler yaşanabilir fakat Asus Zephyrus G15 Amd Ryzen 7 5800HS Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bütçe yükselirse bunu önerebilirim.Yorumlarınız için teşekkürler. YouTube videolarına baktım da başka insanlara pek de memnun değil gibiler mavi ekran hataları çok aldığını söyleyen, ekran kararması aldığını veya panelin bozulduğunu söyleyen var çok fazla çıkıyorsa böyle hatalar 17 bin TL'lık bütçe ile ne önerirsiniz?
Her modelde aynı problemler yaşanabilir fakat Asus Zephyrus G15 Amd Ryzen 7 5800HS Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bütçe yükselirse bunu önerebilirim.
16 günümüz oyunları için gayet yeterlidir.Peki o Tulpar'ı alsam 32 RAM önerir misin? 16 yeter mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.