Tulpar T7 v22.1'de kronik ekran problemi

Elinizde Tulpar T7 v22.1 sürümü laptop mu var acaba.

22.1’i bu sabah aldım henüz problem yok. Eğer problem çıkarırsa çözümü aklımda bulunsun. İstemeye istemeye monster aldım tekrar, umarım canımı sıkmaz.
Üstteki alıntıya giderseniz çözümünü görebilirsiniz. Sorun ile karşılaştıysanız o modeli kullandığınızı ve Chrome'u kullanırken başınıza gelmiştir herhalde.
Bu sabah istemeye istemeye aldım sorun çıkarırsa aklımda bulunsun diye sormuştum. Sonradan alıntıya gittim buldum. Teşekkür ederim.

22.1'i bu sabah aldım henüz problem yok. Eğer problem çıkarırsa çözümü aklımda bulunsun. İstemeye istemeye Monster aldım tekrar, umarım canımı sıkmaz.

Bu sabah istemeye istemeye aldım sorun çıkarırsa aklımda bulunsun diye sormuştum. Sonradan alıntıya gittim buldum. Teşekkür ederim.

Bende alacağım fakat kararsız kaldığım bir nokta var bazı oyunlarda 2K da 60 veremeyebilir acaba 1080PYE çektiğimiz zaman görüntü çok bozuluyor mu size zahmet test edebilir misiniz ya da test ettiniz mi acaba? ona göre yarın alacağım da

Bende alacağım fakat kararsız kaldığım bir nokta var bazı oyunlarda 2K da 60 veremeyebilir acaba 1080PYE çektiğimiz zaman görüntü çok bozuluyor mu size zahmet test edebilir misiniz ya da test ettiniz mi acaba? Ona göre yarın alacağım da.

Hocam şöyle masaüstünde 1080'e çekince görüntü çok kötü oluyor ekran 2K olduğundan. Ama oyunları 1080'e çekersen hiçbir fark yok bence. Şu an CS giriyorum mesela 1080 düşük ayarlarda 350 FPS alıyorum işlemci 74 derece 30/40 dk falan oldu. Her şeyi düşüğe çekmeme rağmen eldiven detayı vs var onları da düşüğe çekip deneyeceğim mutlaka FPS artacaktır. 2K düşük ayar denediğimde ise 80 derece işlemci, 130/150 FPS veriyor. 2K oynamayı tercih etmiyorum fakat oyun 1080 masaüstü 2K olunca Alt+Tab yaptığında PC bir aptallaşıyor tahmin edersinki anlık olup kendine geliyor hemen, zararı var mıdır bilmiyorum bilen biri yanıtlayabilir. Bende 20.3.2 vardı ısınmadan dolayı iade ettim FHD ekranı vardı. Ona kıyasla FPS'leri düşük neden çözemedim henüz. Sıcaklıkları çok iyi. Kasa kalitesi Monster karşıtı olmama rağmen çok iyi Leopard serisiyle yarışabilir yani. Estetik vs güzel de ekranından korkuyorum işte başta dediğim gibi. Yine bir sorunum olursa etiketlerim seni. Şu ana kadar deneyimlediklerim bunlar. Farklı bir durum olursa dediğim gibi tekrar yazarım.

Son düzenleme:
Hocam şöyle masaüstünde 1080'e çekince görüntü çok kötü oluyor ekran 2K olduğundan. Ama oyunları 1080'e çekersen hiçbir fark yok bence. Şu an CS giriyorum mesela 1080 düşük ayarlarda 350 FPS alıyorum işlemci 74 derece 30/40 dk falan oldu. Her şeyi düşüğe çekmeme rağmen eldiven detayı vs var onları da düşüğe çekip deneyeceğim mutlaka FPS artacaktır. 2K düşük ayar denediğimde ise 80/85 derece işlemci, 130/150 FPS veriyor. 2K oynamayı tercih etmiyorum fakat oyun 1080 masaüstü 2K olunca Alt+Tab yaptığında PC bir aptallaşıyor tahmin edersinki anlık olup kendine geliyor hemen, zararı var mıdır bilmiyorum bilen biri yanıtlayabilir. Bende 20.3.2 vardı ısınmadan dolayı iade ettim FHD ekranı vardı. Ona kıyasla FPS'leri düşük neden çözemedim henüz. Sıcaklıkları çok iyi. Kasa kalitesi Monster karşıtı olmama rağmen çok iyi Leopard serisiyle yarışabilir yani. Estetik vs güzel de ekranından korkuyorum işte başta dediğim gibi. Yine bir sorunum olursa etiketlerim seni. Şu ana kadar deneyimlediklerim bunlar. Farklı bir durum olursa dediğim gibi tekrar yazarım.

Çok teşekkür ederim 2K oynamayı bende pek istemiyorum oyunlarda çok fark ettirmiyor diyorsan bir problem yok teşekkürler.

Çok teşekkür ederim 2K oynamayı bende pek istemiyorum oyunlarda çok fark ettirmiyor diyorsan bir problem yok teşekkürler.

Şu an tekrar CS'yi 2K yaptım ufak ufak takılmalar başladı. Bunun ekranı da yolcu değildir umarım... Sıcaklık 78/79 fps 130/150. 2k ultra.
Şu an tekrar CS'yi 2K yaptım ufak ufak takılmalar başladı. Bunun ekranı da yolcu değildir umarım... Sıcaklık 78/79 FPS 130/150. 2K Ultra.

Derece nasıl oluyorsa 80i geçmedi Ultra 2K dahil. MSI Afterburner'dan takip ediyorum. Takılmalar da gitti.

Son düzenleme:
22.1'i bu sabah aldım henüz problem yok. Eğer problem çıkarırsa çözümü aklımda bulunsun. İstemeye istemeye Monster aldım tekrar, umarım canımı sıkmaz.

Pek bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum en kötü ne olursa olsun Monster'ın garanti durumu bayağı esnek.

almayın aldırmayın hepsinin paneli sarımtırak kesinlikle renkleri doğru vermiyor. kullanılan paneller berbat üç tane 22.1 değiştirdim fark yok ucuz panelleri satıyorlar bu firmaya para kazandırmayın!

Almayın aldırmayın hepsinin paneli sarımtırak kesinlikle renkleri doğru vermiyor. Kullanılan paneller berbat üç tane 22.1 değiştirdim fark yok ucuz panelleri satıyorlar bu firmaya para kazandırmayın!

Hocam 1/1.5 ay süre içerisinde 4. Monster'ım. Gece modu bugını biliyorsunuz değil mi Windows'lardaki. Hiç sarımtrak ekrana rastlamadım Monster'da.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı