Hocam şöyle masaüstünde 1080'e çekince görüntü çok kötü oluyor ekran 2K olduğundan. Ama oyunları 1080'e çekersen hiçbir fark yok bence. Şu an CS giriyorum mesela 1080 düşük ayarlarda 350 FPS alıyorum işlemci 74 derece 30/40 dk falan oldu. Her şeyi düşüğe çekmeme rağmen eldiven detayı vs var onları da düşüğe çekip deneyeceğim mutlaka FPS artacaktır. 2K düşük ayar denediğimde ise 80/85 derece işlemci, 130/150 FPS veriyor. 2K oynamayı tercih etmiyorum fakat oyun 1080 masaüstü 2K olunca Alt+Tab yaptığında PC bir aptallaşıyor tahmin edersinki anlık olup kendine geliyor hemen, zararı var mıdır bilmiyorum bilen biri yanıtlayabilir. Bende 20.3.2 vardı ısınmadan dolayı iade ettim FHD ekranı vardı. Ona kıyasla FPS'leri düşük neden çözemedim henüz. Sıcaklıkları çok iyi. Kasa kalitesi Monster karşıtı olmama rağmen çok iyi Leopard serisiyle yarışabilir yani. Estetik vs güzel de ekranından korkuyorum işte başta dediğim gibi. Yine bir sorunum olursa etiketlerim seni. Şu ana kadar deneyimlediklerim bunlar. Farklı bir durum olursa dediğim gibi tekrar yazarım.