Tulpar T7 v25.1.2 SteelSeries GG klavyeyi görmüyor

Jalal Bae

Decapat
Daha fazla  
FN tuşları ile de ayarlayamıyorum. SteelSeries GG uygulamasında Engine kısmında da gözükmüyor çözümü var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
FN tuşları ile de ayarlayamıyorum. SteelSeries GG uygulamasında Engine kısmında da gözükmüyor çözümü var mı?
sorun bios sürümünden. aynı sorunu birçok kişi yaşadık. son bios versiyonu 1c1 de bu hata var. bir önceki bios sürümü 1a8 de bu sorun yok. o sürüme dönenler klavyeyi sıkıntısız kullanıyor.

burası t7 25.1 kullanıcılarının olduğu bir grup. sonunla ilgili gereken çözümü burada bulabilirsin.

Şöyle bir videoya denk geldim. Benim sorunumu çözdü, bir bakın isterseniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam yaptım oldu ama sadece yazılımda . Engine de görünmeye başladı ama renk atamama rağmen ışık yanmıyor klavyede
Renkleri atadığımda bazı tuşlarda ışık anlık yanıp sönüyor ama onun dışında rgb yok

Son düzenleme:
1 aydır uğraşıp çözemediğin sorununu adam sayesinde çözmüşsün insan bi teşekkür eder

1 aydır uğraşıp çözemediğin sorununu adam sayesinde çözmüşsün insan bir teşekkür eder

Senin sayende çözulmedi aslinda ama temelini attin açılışı başka biri yaptı. Yine de teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…