sorun bios sürümünden. aynı sorunu birçok kişi yaşadık. son bios versiyonu 1c1 de bu hata var. bir önceki bios sürümü 1a8 de bu sorun yok. o sürüme dönenler klavyeyi sıkıntısız kullanıyor.FN tuşları ile de ayarlayamıyorum. SteelSeries GG uygulamasında Engine kısmında da gözükmüyor çözümü var mı?
FN tuşları ile de ayarlayamıyorum. SteelSeries GG uygulamasında Engine kısmında da gözükmüyor çözümü var mı?
hayır hocam uğraşmadım , uğraşmak istemiyorumda . laptop gayet keyifli rgb aşığı/manyağı da değilim . Konusu bios olmasa direkt downgrade ederdim de bios sıkıntı biraz korkuyorum .Herhangi bir çözüm bulabildiniz mi?
1 aydır uğraşıp çözemediğin sorununu adam sayesinde çözmüşsün insan bi teşekkür ederHocam yaptım oldu ama sadece yazılımda . Engine de görünmeye başladı ama renk atamama rağmen ışık yanmıyor klavyede
Renkleri atadığımda bazı tuşlarda ışık anlık yanıp sönüyor ama onun dışında rgb yok
1 aydır uğraşıp çözemediğin sorununu adam sayesinde çözmüşsün insan bir teşekkür eder![]()
Ben kendim için demedim zaten, çözüm videosu çeken arkadaş için dedim.Senin sayende çözulmedi aslinda ama temelini attin açılışı başka biri yaptı. Yine de teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.