Turbo Boost nasıl kısılır?

Murderer

Hectopat
Daha fazla  
ThrottleStop üzerinden Turbo Boost kapatıyorum fakat GHz yetersiz kalıyor temel parçacıkta. Turbo Boost kısılıyor mu, kısılıyorsa nasıl kısılıyor?

Bu rehberim işinize yarayabilir, Intel işlemciler için de geçerlidir.

Rehberde güç seçenekleri ayarını "Devre dışı" yapıyor ama siz oradaki seçenekler arasından size uygun olanı seçin. Devre dışı TurboBoost'u tamamen kapatıyor çünkü.

Rehberde güç seçenekleri ayarını "devre dışı" yapıyor ama siz oradaki seçenekler arasından size uygun olanı seçin. Devre dışı Turboboost'u tamamen kapatıyor çünkü.

Rehberinizdeki gibi yaptım fakat işlemci GHz olarak ne agresifte ne devre dışında ne de başka ayarda değişiyor. Ne yaparsam yapayım kendi kafasına göre 4/4.5 GHz bandında takılıyor.

Rehberde güç seçenekleri ayarını "devre dışı" yapıyor ama siz oradaki seçenekler arasından size uygun olanı seçin. Devre dışı Turboboost'u tamamen kapatıyor çünkü.

Dengeli modda denedım güç tasarrufunda denedim y. Performansta denedim yok maalesef olmuyor.

Rehberinizdeki gibi yaptım fakat işlemci GHz olarak ne agresifte ne devre dışında ne de başka ayarda değişiyor. Ne yaparsam yapayım kendi kafasına göre 4/4.5 GHz bandında takılıyor.

Dengeli modda denedım güç tasarrufunda denedim y. Performansta denedim yok maalesef olmuyor.

Maalesef başka bir çözüm bilmiyorum bu konu ile ilgili.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı