Turbo ve Izoly sistemlerin sırrı

Rica etsem 9253822892. kez açıklar mısın?
Ulan usandırdınız beni be. En sonunda konusunu açacağım. :D

Burası kullandığım GameTech PSU'nun yapımını üstlenen firmanın internet sitesi. 2003 yılından bu yana çeşitli ürünler üretip satıyorlar. Haber kısmına bakarsanız 2019 dahil birçok ödül aldığını görürsünüz.

Bu sitede kullandığım model olan GPT-500'ün yeni versiyon olduğu hakkında ve sertifikası hakkında bilgi edinebilirsiniz.

FSP ve Thertmaltake alt modellerini OEM olarak bu firmaya yaptırıyor. Ayrıca firma çeşitli forumlarda da konuşuluyor.

Ayrıca en baştaki linkten GPT-500 modeline ulaşıp çeşitli bilgiler edinebilirsiniz. Umarım açıklayıcı olmuştur.

Ulan usandırdınız beni be. En sonunda konusunu açacağım. :D

Burası kullandığım GameTech PSU'nun yapımını üstlenen firmanın internet sitesi. 2003 yılından bu yana çeşitli ürünler üretip satıyorlar. Haber kısmına bakarsanız 2019 dahil birçok ödül aldığını görürsünüz.

Bu sitede kullandığım model olan GPT-500'ün yeni versiyon olduğu hakkında ve sertifikası hakkında bilgi edinebilirsiniz.

FSP ve Thertmaltake alt modellerini OEM olarak bu firmaya yaptırıyor. Ayrıca firma çeşitli forumlarda da konuşuluyor.

Ayrıca en baştaki linkten GPT-500 modeline ulaşıp çeşitli bilgiler edinebilirsiniz. Umarım açıklayıcı olmuştur.

Yahu tamam da CWT üretiyor yeterli bir bilgi değil. Attığınız linkteki forumda vasat ürünleri de var denmiş.

12V'dan 456W veriyormuş, muhtemelen grup düzenlemeli, 4 tane koruması var denmiş.

Bu bilgilerden iyi veya kötü diyemeyiz. Ben grup düzenlemeli olduğunu düşünüyorum. Grup Düzenlemeli PSU'lar neden tercih edilmemelidir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı