Turbox 4 GB DDR3 1600MHz RAM nasıldır?

Makaleler
1
Arkadaşlar, laptopumın RAM'ini yükseltmek istiyorum. İnternette bulduğum en uygun RAM "Turbox 4 GB DDR3 1600MHz". Sizce bu RAM iyi mi? Benim laptopımla uyumlu çalışır mı?

Laptopımda şu an 2+2 1600 MHz RAM takılı, 4+2 yapsam sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, laptopumın RAM'ini yükseltmek istiyorum. İnternette bulduğum en uygun RAM "Turbox 4 GB DDR3 1600MHz". Sizce bu RAM iyi mi? Benim laptopımla uyumlu çalışır mı?

Laptopımda şu an 2+2 1600 MHz RAM takılı, 4+2 yapsam sorun olur mu?
CPU-Z programı ile Raminizin kaç CL olduğuna bakın. Mhz dışında CL değerinin de şuan ki Raminiz ile aynı olması gerekir.

IMG_20200626_134129.png

Cihazınızın tam olarak marka ve modeli nedir? CPU-Z programını indirip SPD ve Memory sekmelerini paylaşın.
MHz ve DDR'ı aynı olunca sıkıntı çıkmaz ama millet Turbox markasını görünce illallah ediyor başka markalara bakmanızı öneririm.
Teşekkürler
CPU-Z programı ile Raminizin kaç CL olduğuna bakın. Mhz dışında CL değerinin de şuan ki Raminiz ile aynı olması gerekir.
Teşekkürler

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    1.PNG
    6,3 KB · Görüntüleme: 170
  • 2.PNG
    2.PNG
    6,1 KB · Görüntüleme: 168
Teşekkürler

Teşekkürler
Bunları alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı