Turbox ATM900068 sistem bozuldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

EfeKaanPRO

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, 2 gün önce Turbox ATM9000068 bilgisayar aldım. Bu sabah bilgisayarda Zula oynarken kasadan bomba gibi bir ses çıktı. Açma butonuna tıkladım sistem açılmadı. Arkadaşlar, sistemin hangi parçası bozuldu acaba, yardım edebilir misiniz? Resim atamıyorum telefonum yok. Sizi dinlemediğim için özür diliyorum. 3 yıldır para biriktiriyorum. Aldığım sistem heba oldu bir dahakine sizi dinleyeceğim.
Bu arada sistemi tamir etmeye götürsem kaç TL tutar?

Bu arada oyun oynarken babam şaltere bir şey yapmış. Açma kapama tuşuna tıkladığımda bom diye bir ses geldi.

Arkadaşlar, 2 gün önce Turbox ATM9000068 bilgisayar aldım. Bu sabah bilgisayarda Zula oynarken kasadan bomba gibi bir ses çıktı. Açma butonuna tıkladım sistem açılmadı. Arkadaşlar, sistemin hangi parçası bozuldu acaba, yardım edebilir misiniz? Resim atamıyorum telefonum yok. Sizi dinlemediğim için özür diliyorum. 3 yıldır para biriktiriyorum. Aldığım sistem heba oldu bir dahakine sizi dinleyeceğim.
Bu arada sistemi tamir etmeye götürsem kaç TL tutar?

Bu arada oyun oynarken babam şaltere bir şey yapmış. Açma kapama tuşuna tıkladığımda bom diye bir ses geldi.
PSU patlamış, geçmiş olsun. Yüksek ihtimalle çoğu bileşen gitti.

Büyük ihtimalle PSU patlamıştır. Turbox sistem almayın diye boşuna demiyoruz. İade edebilirsen direkt iade et sistemi. Umarım garantisi vs. vardır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı