Turbox bilgisayar neden kötü?

Merhaba dostlar, Turbox bilgisayarın kötü olduğunu duydum fakat sebebini hala bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Çünkü i7 diyerek 1.nesil işlemci kullanıyorlar 4 GB ekran kartı deyip en berbat ekran kartını kullanıyorlar parçaları kendi markalarından zaten, berbat bilgisayarlara LED döşeyip millete kakalıyorlar.

Duymakla kalmayıp araştırmayı deneseydiniz konu açmak zorunda da kalmazdınız. Bir sürü konu var açılmış. Sağ üstte arama yerine turbox yazın ve gelen konulara bakın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mizahtır ciddiye almayın, dava açmayın.

Son düzenleme:
i7 diye 1.nesil satıyorlar, bazen mobil işlemci bile olabiliyor. Kasa PSU desen kaliteden kısmak için en kötüleri. Marka olarak da güven sıfır almak için hiçbir sebep yok. Çöp.

Hocam işlemci 1. Nesil ve yıllar yıllar önce vardı. Ekran kartı harici değil. Onboard yani performans alamazsınız. Ram 8 veya 4 farkettim MHz düşük. O paraya değmez. Zaten adamlar ikinci el sistemleri birleştirip satıyorlar. Kimse almıyor ellerinde kalınca böyle 800 700 1000 civarı fiyata oyun bilgisayarı diye satıyorlar.

Bilgisayarın iyisini kötüsünü bilmeyen insanlar: Uf ışıklı mışıqlı moruq bu kesin gamer pcdir deyip alıyor ondan sonra niye 15 20 FPS alıyorum o ışıkları 20TL'ye de bulursunuz.

İnternete "HırBoX neden kötü?" yazarsan çıkardı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı