Onu bırak sistem bile Windows'a abi yapma der.Fazla oyun müptelası değilim de csgo falan oynatmaz mı bu kasa?
CS:GO açar fakat oyun zevk vermeyebilir.
Onu bırak sistem bile Windows'a abi yapma der.Fazla oyun müptelası değilim de csgo falan oynatmaz mı bu kasa?
Haklısın.Aman uzak dur ya ne turboxu milattan kalma parçaları satıyorlar, Uzak dur yasal dolandırıcı bunlar.
1.nesil işlemcili turbox muhabbetini biliyorum fakat bu 4.nesil ve internetteki videolarında ekran kartsız fortnite dirt rally gta5 falan oynatıyordu. Biraz abartıyorsunuz gibi geldi? Benim şüphem bunu satan firma güvenilir mi değil mi parçaların 2.el olma ihtimali var mı? Bu atom bilişimden alışveriş yapan arkadaşlar yazarsa sevinirimHaklısın.
Bence sloganı bu olmalı:
"Turbox----Resmi-Olarak-Dolandırıcılık-Yapıyoruz--"
Çok açıklayıcı.
Fazla oyun müptelası değilim de CS:GO falan oynatmaz mı bu kasa?
İnternetten videolarını falan izledim de benim ihtiyacımı karşılıyor fakat turbox marka olunca pek güvenemedim bir de sizlere sorayım dedim. Kısa ömürlü müdür bu bilgisayarlar?
Yok artık ekran kartsız oyun oynamak.1.nesil işlemcili turbox muhabbetini biliyorum fakat bu 4.nesil ve internetteki videolarında ekran kartsız fortnite dirt rally gta5 falan oynatıyordu. Biraz abartıyorsunuz gibi geldi? Benim şüphem bunu satan firma güvenilir mi değil mi parçaların 2.el olma ihtimali var mı? Bu atom bilişimden alışveriş yapan arkadaşlar yazarsa sevinirim
@w0ncha sana burada 10 kişi alma diyor sen abartıyorsunuz diyorsun. Git al sonra gelip buraya konu açma dolandırıldım diye!
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.