Turbox i3 4130 sistem alınır mı?

Sana demedim onu, karışma madem inat ediyor abartıyorsunuz diye gitsin alsın.
Vazgeçirdiniz beyler, şurda birkaç aylığına ağız tadıyla csgo falan atayım diye alacaktım da salla gerek yok.Abartıyorsunuz dememin sebebi de benim bu patates kasa oynatıyorsa csgo yu tabi güncelleme gelince girilmez oldu o kasa hayli hayli oynatıyor diye düşünmemdi. 1.nesil muhabbetine bende aşinayım bu 4.nesil olunca alıp almama konusunda karamsarlığa düştüm.öyle oyun müptelasıda değilim bilgisayarlara 4-5 bin tl para gömecek kadar.Her neyse teşekkürler herkese

1.nesil işlemcili turbox muhabbetini biliyorum fakat bu 4.nesil ve internetteki videolarında ekran kartsız fortnite dirt rally gta5 falan oynatıyordu. Biraz abartıyorsunuz gibi geldi? Benim şüphem bunu satan firma güvenilir mi değil mi parçaların 2.el olma ihtimali var mı? Bu atom bilişimden alışveriş yapan arkadaşlar yazarsa sevinirim
4. Nesil işlemcinin sıfır olma ihtimali nedir sence ? Bence 0. Atom bilişim, turbox, ates99 hepsi aynı şeyin laciverti yada pembesi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı