Turbox i5 ETS 2 Kaldırır Mı?

Küfür gibi 250W Turbox PSU veriyorlar bir de :D yani 3 ay kullan mevsim değişince havalar ısınınca bozulacak gel bir tane daha al der gibi. İşlemci ve monitörden zaten bahsetmek istemiyorum. O sistemin ederi Max 500TL belki de daha az. Bu arada sıfır değil bu da ikinci el :)

P41 Anakart + 8GB RAM + Q9550 + GTX750ti + Diğer bileşenler 1200'e her türlü toplanır.
 
Merhabalar, bu sistemlerden uzak durunuz. Bunlar 2. El sistemler çünkü bu işlemcinin sıfırını bulmak imkansızdır, 8-9 senelik işlemcidir. Monitörün kalitesine güvenemezsin, o da kullanılmış olabilir. Ekran kartı yok, 4 GB RAM'a sahip, bunun içindeki GPU ve 4 GB RAM ile ETS 2 en düşük ayarlarda bile imkansız. 2. El tek çaresidir maalesef.

4 GB RAM ild imkansız mı? Athlon X4 640 işlemcim ve R7 240 ekran kartı ve 4 GB RAM ile yüksek ayarlarda 40 FPS alıyorum?
 
4 GB RAM ile imkansız mı? Athlon X4 640 işlemcim ve R7 240 ekran kartı ve 4 GB RAM ile yüksek ayarlarda 40 FPS alıyorum?
Ekran kartı yok. İçerisinde bulabileceğiniz en kötü GPU var ve en azından 1-2 GB ona gerekecek. 720p belki oynatır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı