Turbox markası nasıldır?

Turbox'u asla övmedim arkadaşlar, sadece öneri olarak sordum ama kaliteli olmadığını az çok kestirebiliyordum.
Bu arada 11 yıldır o hayali nasıl kurmuş acaba :D.

IDK

11 senelik hayal videosunda çocuk, bize mal diyor, CS oynayıp oldlar bilir diyor. Ben sinir oldum, şeytan diyor ki Discord sunucusuna girip ağzını yüzünü yırt.

Niye mal diyor?

Turbox'u asla övmedim arkadaşlar, sadece öneri olarak sordum ama kaliteli olmadığını az çok kestirebiliyordum.
Bu arada 11 yıldır o hayali nasıl kurmuş acaba :D.

İlk mesajında yazdığın sistemin şu olduğunu düşünüyorum. Yalnızca birebir aynı fiyatta başka bir sistem koyacağım. Alınır alınmaz konusuna hiç değinmeden tek yapman gereken şey Youtube'da RX 570 vs. 1050 Ti videolarına bakmak. İşlemci kısmına bakarsak i5 4440 ile 3100 kıyaslanmaz bile. Rakibi ancak Ryzen 1200 olur. Sistemin tüm bombalığını ve kalitesizliğini geçtim iki ana parçada dahi 2 kat fark var.

Bu arada ikinci linktekini al demiyorum onun da kasası ve güç kaynağı olan Gamepower markası Turbox ile aynı kalitede. Cougar ile değiştirilse bir tık daha iyi olur.

Ya şöyle, kullandığı bilgisayarı kötüleyen olursa, mal, aga alma gibi salaksı kelimeler kullanıyor, bir de bunları kullanırken ağzını yaya yaya konuşuyor, çenesin yayını tövbe estağfirullah.

Bende 3 sene Lenovo Ideapad 320 almıştım öve öve bitiremiyordum. O zamanlar AMD'yi görünce tapıyordum nesil falan hiç önemli değildi cahillik işte. Ama ben de almayanlara mal falan demiyordum. Pişman oldum zaten 2021 yazında yeni bir şey alacağım.

Bende 3 sene Lenovo Ideapad 320 almıştım öve öve bitiremiyordum. O zamanlar AMD'yi görünce tapıyordum nesil falan hiç önemli değildi cahillik işte. Ama ben de almayanlara mal falan demiyordum. Pişman oldum zaten 2021 yazında yeni bir şey alacağım.

Multimedya cihazı almışsın. Fiyatına göre işini yapmıştır, hem Lenovo kalitelidir tabii oyun amaçlı seçtiysen o senin hatan olmuştur. Yoksa kötü değiller.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı