- Makaleler
- 4
11 Senelik hayal videosunda çocuk, bize mal diyor, CS oynayıp oldlar bilir diyor. Ben sinir oldum, Şeytan diyor ki Discord sunucusuna girip ağzını yüzünü yırt.
Turbox'u asla övmedim arkadaşlar, sadece öneri olarak sordum ama kaliteli olmadığını az çok kestirebiliyordum.
Bu arada 11 yıldır o hayali nasıl kurmuş acaba.
11 senelik hayal videosunda çocuk, bize mal diyor, CS oynayıp oldlar bilir diyor. Ben sinir oldum, şeytan diyor ki Discord sunucusuna girip ağzını yüzünü yırt.
Ya şöyle, kullandığı bilgisayarı kötüleyen olursa, Mal, Aga Alma gibi salaksı kelimeler kullanıyor, bide bunları kullanırken ağzını yaya yaya konuşuyor, çenesin yayını tövbe estağfirullah.IDK
Var mı lan Discord'u çocuğun. Artı olarak niye mal diyor?
Turbox'u asla övmedim arkadaşlar, sadece öneri olarak sordum ama kaliteli olmadığını az çok kestirebiliyordum.
Bu arada 11 yıldır o hayali nasıl kurmuş acaba.
Ya şöyle, kullandığı bilgisayarı kötüleyen olursa, mal, aga alma gibi salaksı kelimeler kullanıyor, bir de bunları kullanırken ağzını yaya yaya konuşuyor, çenesin yayını tövbe estağfirullah.
Bende 3 sene Lenovo Ideapad 320 almıştım öve öve bitiremiyordum. O zamanlar AMD'yi görünce tapıyordum nesil falan hiç önemli değildi cahillik işte. Ama ben de almayanlara mal falan demiyordum. Pişman oldum zaten 2021 yazında yeni bir şey alacağım.
Multimedya cihazı almışsın. Fiyatına göre işini yapmıştır, hem Lenovo kalitelidir tabii oyun amaçlı seçtiysen o senin hatan olmuştur. Yoksa kötü değiller.
Yaş kaçtı hocam?Yok zaten iyi ama oyun ve oyun "yapma" amaçlı almıştım. Cahillik işte
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.