Turbox neden alınmaz?

Baktım Turbox'larda çok iyi RAM seviyesi ve iyi de işlemci var, ama hafızası düşük.
Depolama alanını ilerde yükseltebilirsin. Yani dört dörtlük bilgisayar. 😎 TurboX'u kıskanıyorlar(!)

Her şey açıklanmış bence.

Senin bildiğin i7 bu i7 değil. Turboxlarda 1. nesil i7 kullanıyor ve bu işlemcilerde 100 TL etmiyor.
Şuan Intel'in 10. nesil işlemcileri varken 1. nesil i7 almak saçmalık.

Arkadaşlar geçenlerde "kuzenim Turbox alacak" diye bir forum gönderisi açılmış. Baktım Turbox'larda çok iyi RAM seviyesi, ve iyi de işlemci var, ama hafızası düşük.
Neden kötü, (bilgisayarlar hakkında fazla bir şey bilmiyorum) bunu anlatır mısınız?
2. el parçalar ve işlemcileri 1. nesil. i7 veya i5 şeklinde değil de nesile bakmak lazım.

Örneğin: i3 9100F, İntel i7 950'den çok daha iyi.

Yani bunlar sıfır üretilmiyor. Ve bu yüzden eski değil mi?
Sıfır olması en son sorun, parçalar Çin’in en karanlık kesimlerinden geliyor, ultra kalitesizler anlayacağın üzere.
Senin gibi anlamayanları I5 ve I7 ile kandırıp 100lira etmeyecek tost makinelerini 3000 liraya satıyorlar.
Eğer sistem istiyorsan konu aç da adam gibi bir cihaz toplasın forumun üstatları.
SDN ölü zaten. Hepsi IObitci, velet kaynıyor. Eskiden orada Insanimsi adıyla üyeydim, burayı kötülerdim orada ama buranın değerini anca bu sene anladım.

Parçaları çok kalitesiz üretiliyor, ikinci el yani kullanılmış oluyor, ram miktarı, teknolojisi ve hızı düşük oluyor. SSD yerine HDD koyuyorlar, kasalarına egzoz fan bile takıyorlar. Yazılımsal olarak hiç bir destekleri bulunmuyor, güç kaynakları çok kalitesiz ve verimsiz oluyor. Hep donmalar ve kilitlenmeler oluyor, montajları düzgün yapmıyorlar gibi birçok neden soyliyebiliriz.
Kaynak: Kendi lanet olası (belki bilgisayar diyebileceğimiz) şey.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı