Herkese merhaba, 2 yıldır PC yoktu bende arkadaşımın laptoptan 30FPS CS2 oynuyordum.
İkinci el bakayım dedim ve 15.000TL'ye bir sistem buldum ve aldım çünkü ben olsun bu gece olsun birisiyim, sistemden memnunum CS2'yi 200FPS bandında oynatıyor, ve oynadığım her oyunu kaldırıyor rahatlıkla fakat şu Trendyol PC Turbox PC sakın almayın falan çok görüyorum alıp bir şikayeti olan veya memnun olan var mı şahsen ben mutluyum.
GTX 1650 ekran kartı.
i7 4. nesil işlemci.
16 GB RAM.
Link atar mısın?
Hayatınızın kazığını yemişsiniz. Acilen iade etmenizi öneririm.![]()
Turbox Tx633 i7 4770 16GB Ram 480GB SSD 4GB GTX1650 Oyun Hazır Sistem | Atom Bilişim
Turbox Tx633 i7 4770 16GB Ram 480GB SSD 4GB GTX1650 Oyun Hazır Sistem ürünü en uygun fiyatlarla Atom Bilişim'de! Ürünü incelemek ve satın almak için hemen tıklayın.www.atombilisim.com.tr
Herkese merhaba, 2 yıldır PC yoktu bende arkadaşımın laptoptan 30FPS CS2 oynuyordum.
İkinci el bakayım dedim ve 15.000TL'ye bir sistem buldum ve aldım çünkü ben olsun bu gece olsun birisiyim, sistemden memnunum CS2'yi 200FPS bandında oynatıyor, ve oynadığım her oyunu kaldırıyor rahatlıkla fakat şu Trendyol PC Turbox PC sakın almayın falan çok görüyorum alıp bir şikayeti olan veya memnun olan var mı şahsen ben mutluyum.
GTX 1650 ekran kartı.
i7 4. nesil işlemci.
16 GB RAM.
Evet vardı da ben üni okuyorum burda ki bilgisayarcılar daha kötülerini monitorsuz daha fazla fiyat verdiler bende bulmusken dedigim gibi hemen olsun diye aldim15.000 liraya baya leş sistem almışsın. O paraya çok daha iyi sistemler alınırdı.
İade edin ve mağazalardan almayı bırakın. Çok güzel ikinci el sistemler önerebiliriz.Evet vardı da ben üni okuyorum burda ki bilgisayarcılar daha kötülerini monitorsuz daha fazla fiyat verdiler bende bulmusken dedigim gibi hemen olsun diye aldim![]()
GTX 1650 ekran kartı.
i7 4. nesil işlemci.
16 GB RAM.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.