Geçmiş olsun.
Arkadaşı üzmeyin ben olsam üzülürdüm.
Stok soğutucu ile yakın performansı veriyor fakat ses konusunda çok başarılı bir soğutucu. Zamanında 150 TL'ye aldığım için açıkçası memnunum ama şuan güncel fiyatını hak etmiyor. 4 GHz OC ile Stres testinde 75 dereceleri çok rahat görüyor.Alakasız olacak kusura bakmayın, hocam CPU soğutucunuzdan memnun musunuz? Ryzen 1600 AF OC performansı nedir soğutucunuzun?
hocam sizden alıntı yaptım kızmassınız umarım.FPS rekorları kıracaksınız, yeni donanımınız yüksek ihtimal yüksek kaliteli Turzen, TUnidia, TUnrock, TUNool, TUnTel,TuMD bileşenleriniz hayırlı olsun. Tundows işletim sistemi ile beraber geliyor, size özel üretim yaptık.
Tundows 11 diye değiştirin, replika işletim sistemlerimizi önermiyoruz.Turbows 11 kurmayı unutmayın. güncel kalmak her zaman önemli.
Stok soğutucu ile yakın performansı veriyor fakat ses konusunda çok başarılı bir soğutucu. Zamanında 150 TL'ye aldığım için açıkçası memnunum ama şu an güncel fiyatını hak etmiyor. 4 GHz OC ile stres testinde 75 dereceleri çok rahat görüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.