- Makaleler
- 2
Affedersiniz hocam. Hemen düzeltiyorum.Tundows 11 diye değiştirin, replika işletim sistemlerimizi önermiyoruz.
Affedersiniz hocam. Hemen düzeltiyorum.Tundows 11 diye değiştirin, replika işletim sistemlerimizi önermiyoruz.
Hocam genelde sattıkları ekran kartları mining yapılmış oluyor diye biliyorum. (yanlışım varsa düzeltin)Abartmayın 640x480 30 fps açar falan. 750Ti Gta V'i High ve normal karışık ayarda akıcı rahat oynatabilecek bi kart.
Sadede gelirsek troll amaçlı açıldığı belli. Çünkü konuyu açan arkadaş daha yanıt bile vermemiş mesajlara.
Evet, mining yapılmış. 2. el bile değil artık kaçıncı kişiden geldiği belli olmayan, replika, kalitesiz malları satıyorlar.Hocam genelde sattıkları ekran kartları mining yapılmış oluyor diye biliyorum. (yanlışım varsa düzeltin)
iptalini yaptım kardeşim uzun yıllar oldu pc bakmayalı fiyatı ve özelliklericazip geldi bir nebze de şeytana uymak diyelimİptal edilebilen aşamadaysa iptal et güzel kazık yemişsiniz.
Troll konu gibi geliyor. Hesap bugün açılmış ve ilk mesajı bu. Resim atmaktan başka bir açıklama da yazmamış zaten. Kaç tane geçmiş olsun mesajı alabileceğini ölçmeye çalışıyor herhalde.
Sen geçmiş olsun diyenlere bakma, onlar seni kıskanıyor. Bu devirde turbox gibisi yok zaten. (!)
Büyük ihtimalle troll konu bu, ya da turbox sistem alacaktı fakat bu kadar ucuz olmasından şüphelendi, ardından burada "satın aldım." Diye konu açtı. Bizi bu şekilde sınadı.
Konuda üzülünecek bir şey yok ki. Gerçekse daha çok gülerim![]()
Aman neyseki almadın sistemi. 3000 TL sistem önerisi adlı konu aç, biz yardımcı oluruz.yok be hocam sadece çok cazip geldi iptal ettim zaten
ahahah yok öyle niyetim olmadı hocam sadece bilgi sahibi değildim sizin sayeniz de görmüş oldum
aksine teşekkür ederim bilmemek ayıp değildir kendim sistem toplarım tabi sizde yardım ederseniz daha avantajlı olurum![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.