Turbox sistem alınır mı?

Neden bilmiyorum ama Turbox sistemlerde bu i5-3470 falan çok kullanılıyor. Neden özellikle 3. nesil? Niye yani 4 değil 3.
Ellerindeki anakarttan kaynaklı. Muhtemelen sağlam bir stokları var 1155 pin içerisinde ucuz bir işlemci zaten. Gerçi ben i3-2120 falan beklerdim yine de helal olsun :D Hatta normalde ekran kartı da olmaz bu sistemlerde genelde onboard olarak kullanırlar. Yani kısacası döneminde eba canavarı diye satılmaya çalışılan pclerden birisi. Bu fiyatlara daha iyi toplanır.

Evet alınabilir çünkü benim ASUS H81M-D anakartım bozuldu ve üzerindeki tüm bileşenlerle uyumlu yeni bir Turbox anakart aldım. Şimdi hem 2 kat daha hızlı çalışıyor hem de hiçbir sorunla karşılaşmadım. Örneğin, Samsung SSD'm önceden en fazla 30 MB/s yazma hızına sahipken şimdi 100 MB/s üzeri yazma hızına sahip. Ayrıca, yeni anakart olmasına rağmen ASUS H81M-D (2013 anakart) tarafından desteklenen CPU, RAM, Samsung SSD, RAM'ler ve ekran kartını da destekliyor.

Evet alınabilir çünkü benim ASUS H81M-D anakartım bozuldu ve üzerindeki tüm bileşenlerle uyumlu yeni bir Turbox anakart aldım. Şimdi hem 2 kat daha hızlı çalışıyor hem de hiçbir sorunla karşılaşmadım. Örneğin, Samsung SSD'm önceden en fazla 30 MB/s yazma hızına sahipken şimdi 100 MB/s üzeri yazma hızına sahip. Ayrıca, yeni anakart olmasına rağmen ASUS H81M-D (2013 anakart) tarafından desteklenen CPU, RAM, Samsung SSD, RAM'ler ve ekran kartını da destekliyor.
Biz burada verdiği performanstan değil, kullanım ömründen bahsediyoruz. Gerçi performansı bile kötü.
Model yükseltip Turbox markasını övmüşsünüz. Başka bir anakart alsaydınız kim bilir daha iyi performans alırdınız. Veya daha uzun bir kullanım ömrüne sahip olurdunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı