TurboX ve Izoly alanlar kendilerini kandırıyor mu?

• Konuyu başlatan 332707
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 32
  • Görüntüleme 5.340
Alanların çoğu çocuk, cahil kesim. Bir şey dediğin zaman elindeki malı kötülememek için saçmaladıkça saçmalıyorlar. Ha bir de bunların malını eleştirdiğin zaman hemen sövmeye başlıyorlar klasik velet +Cahil kombosu.

12345.PNG

Satan memnun, alan memnun.

Bende çok denk geliyorum TurboX ve Izoly sistemlerden memnun olanı. Hatta bir keresinde yorumlarda @f3turan arkadaşımızı görmüştüm. Cahillere laf anlatmak ile meşguldü kendisi. :D
Canım sıkılınca böyle saçma sapan işlerle uğraşmayı severim.
Evet YouTube yorumunda görmüştüm. Biri i5 yavaş mı kardeş demişti Hatta. İnsanlar cidden çok cahil.
Yorumlarda yalnız değilmişim. 😁

Canım sıkılınca böyle saçma sapan işlerle uğraşmayı severim.
Zamanınıza yazık.

Bir videoda çocuk: "benim için işlemcinin hızı ve nesli önemli değil, ben oyunuma bakarım kardeşim" diyordu. Bulabilirsem linki paylaşacağım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu değilmiş, ama olsun.

Son düzenleme:
Zamanınıza yazık.

Bir videoda çocuk: "benim için işlemcinin hızı ve nesli önemli değil, ben oyunuma bakarım kardeşim" diyordu. Bulabilirsem linki paylaşacağım.
Aslında boş zaman aktivitesi diyebilirim. Siz nasıl boş zamanınızda forumda geziyorsanız ben de boş zamanımda forumdan öğrendiklerimi yorumlardaki arkadaşlara aktarıyorum. :D

Zamanınıza yazık.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu değilmiş, ama olsun.

Arkadaş cidden inanmış, üzücü ya 😔 Tamam 10 kat falan hikaye ama daha iyisi olabilirdi, keşke birkaç forumda sistem konulara baksaydı. Hani 20-30 yıl önce olsa neyse ama günümüzde bu kadar düz bakarsan %100 hatalısın demektir. Kötü yorum yapanlara sistemden anlamıyor heralde demiş ama kendi sistem özelliklerinden bahsedemiyor. Ayrıca takviye yapmak o sistem için hayal olur 😄

Yalnız çocuk iyi konuşuyor ve izlediğim kadarıyla hakaret içeren bir cevap vermediği için videosu fena değil.

Zamanınıza yazık.

Bir videoda çocuk: "Benim için işlemcinin hızı ve nesli önemli değil, ben oyunuma bakarım kardeşim" diyordu. Bulabilirsem linki paylaşacağım.

Bu değilmiş, ama olsun.

İşte bu cahillik Level 100 gülmek için birebir arada dalga geçeceksin falan mükemmel.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı