Turbox ve Izoly neden alınmaz?

Yok hocam onlar almasın diye uğraşıyorum mesela kuzenim

Ha o zaman kuzeninize Allah sabır versin böyle anne baba neyse.

Yok hocam onlar almasın diye uğraşıyorum mesela kuzenim Turbox alacağım dedi direk bayılttım (!)🤣🤣

Onlara deyin ki İtopya'ya baksınlar ve bütçeleri uygunsa İtopya'dan alsınlar. Trenyolda satılanlar hem eski sistem oluyor hem de çabuk bozulur de iyopya sadece bilgisayar ürünleri sattığı için yeni ve kaliteli mal satıyorlar de.

Küfür değil sizin anne babada sorun yok kuzeninizin anne babası maalesef eski kafa.

Hayır ben akrabaları anlamıyorum. Bir halt bilmediği her işe karışıyorlar. Ben 2. el parça alırkende "2. el alınmaz bozuk mal al da gör " dediler şimdi hepsi benden 2. el parça tavsiyesi isteyip testleri soruyorlar.

Bakımı tamsa 1 milyon km’ye bile binilir. Anime resmi olan adamı pek ciddiye almamak gerek.
Gel Ankara Hukukta okuyorum birader bir çay içelim anlatırsın artık bakımlarını : ) Elon musk misali füze motor takacak herhalde.

80 bin üzeri niye alınmıyor? Araçlar gitmiyor mu 80 binden sonra? Ya kafa uçmuş ya da hiçbir şey bilmiyorsun.
Yani sen de haklısın al üstüne bir 20bin de sen git üzerine at arabasına geçersin. Haklısın.

Küfür değil sizin anne babada sorun yok kuzeninizin anne babası maalesef eski kafa.

Ayrıca Dell yerine ASUS ve MSI tercih edin aşırı kaliteli ha maddiyat işi ayrı.

Oda biliyorda bilmiyorum Dell daha yakın geliyor herhalde bende karışmıyorum çok kötü değil aldığı 12 yıllık laptop hala sağlam çalışıyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı