Turbox ve Izoly neden alınmaz?

Oda biliyorda bilmiyorum Dell daha yakın geliyor herhalde bende karışmıyorum çok kötü değil aldığı 12 yıllık laptop hala sağlam çalışıyor

Yok hani üst seviye 30 bin TL civarı laptop alırsanız ASUS ve MSI iyi bir performans verir. Ancak kuzeninize test videoları var ya hani işlemci test videoları onu izletin ailesine de izletin İtopya'dan da bütçeye uygun bir sistem bulup onun da videosunu izletin aradaki fark bu deyin belki anlarlar.

Turbox Izoly neden alınmaz yorumlara bekliyorum.
Tanıdığım çoğu kişi bunu ihmal ediyor, bilgisayarda oyun oynayacağım, işte içinde i7 var 16 GB RAM var, içinde GT serisi var, kasası ışıklı, kesin oyuncu PC hocam veher oyunu oynarım.
O sırada sistem.
i7 860.
GT 710.
16 GB ne olduğu belli olmayan RAM.
PSU konuşmaya gerek yok.
Zaten en çok ilginelen parça kasa.

Peki akrabalarıma nasıl anlatacağım bunu?
O sistemin linkini atar mısın?

Yok hani üst seviye 30 bin TL civarı laptop alırsanız ASUS ve MSI iyi bir performans verir. Ancak kuzeninize test videoları var ya hani işlemci test videoları onu izletin ailesine de izletin İtopya'dan da bütçeye uygun bir sistem bulup onun da videosunu izletin aradaki fark bu deyin belki anlarlar.

O sistemin linkini atar mısın?

GT 710 demişimde GT 730 muş gerçi çok da bir farkı yok

@GOATKEEPER bütçe ile konu açıp önerilen sistemin performans videolarını ve o para tuzağı olan bilgisayarın performans videolarını izlet geç.

Deneyeceğim sağ olun hocam

GT 710 demişimde GT 730 muş gerçi çok da bir farkı yok

Deneyeceğim sağ olun hocam

Çöp oğlu çöp. İşlemci forumdaki bazı kişilerden daha büyük zaten. O paraya 2. el 144Hz monitör artı 2. el RX580 8 GB-1600 AF sistem dizilir. Bu yaştaki parçalarda sıfır olmaz zaten bu sistemde 2. eldir büyük ihtimalle.

Gerçi yarın bize gelecekler bu konuyu konuşacağım böyle çöp sistem alınmaz

Çöp oğlu çöp. İşlemci forumdaki bazı kişilerden daha büyük zaten. O paraya 2. el 144Hz monitör artı 2. el RX580 8 GB-1600 AF sistem dizilir. Bu yaştaki parçalarda sıfır olmaz zaten bu sistemde 2. eldir büyük ihtimalle.

Zaten onların sıfır kalcağını pek sanmıyorum

Bu fiyata sıfır monitörsüz bile bulmak zor.
Bu sistem iyi ama fiyat yüksek.

Bunu kabul ettireceğim ettiremessem 2.el oda olmazsa artık İtopya vs. Sitelerde çıkan kampanyalı hazır sistemler olacak bu PC'den kat kat iyidir Turbox almasınlar monitör klavye vb. şeyleri bile alırım feda olsun kuzenime

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı