10 saniye ayırıp konuyu Google'ye yazsan zaten zibilyon tane yararı olacak konu bulursun.
Nerede uçuyor dostum? Bütçeni söyle sana daha iyi sistem toplayayım, ona rağmen ısrarcıysan buyur al kendin gör.Alınmayacağı konusunda kararsız kaldım Izoly oyun testi videoları yapıyor PUBG testi falan YouTube'da peki sizce o oyun testini başka PC'den yapıyor olabilir mi çünkü FPS'ler uçuyor.
FPS'ler uçuyor da sizin ev uçmasın hocam. PSU modelleri aşırı sakat.Alınmayacağı konusunda kararsız kaldım Izoly oyun testi videoları yapıyor PUBG testi falan YouTube'da peki sizce o oyun testini başka PC'den yapıyor olabilir mi çünkü FPS'ler uçuyor.
Turbox veya Izoly alınır mı?
Bu forumun %99'u Izoly ve TurboX alınmayacağını bilir, forumda bilgi sahibi olmak istiyorsan ilk önce bunlardan başla.Bilmem.
Yine tuhaf tuhaf mesajlar gelmiş.
3-5 kuruş daha az vermek için başvurduğun yönteme bakEkran kartıysa alınır. Herkes C4 bilmem ne. Ekran kartının patladığını ilk defa duyuyorum. Elsa RX550 aldım gayet memnunum 6 aydır kullanıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.