Tracertlerde sorun yok hocam, pingler çok güzel. Modemde sıkıntı olabilir. Değiştirme şansınız varsa Keenetic Extra DSL tavsiye ederim. QoS'i de açarsınız, sizden başka kullanan olursa tüm interneti sömüremez o şekilde. O da ping spike yapar çünkü.Diğer ISS kullanmayı düşündüm. Ama sonuçta bende TT altyapısı olduğu sürece aynı olacağının kanaatindeyim. Bu yüzdende düzeltecek tarafın ne TürkNet ne NetSpeed ne de Millenicom. Millenicom kullanan arkadaşlarımda vardı. Onlarda da aynı durumlar vardı. Büyük ihtimal olarak düşündüğüm ya santral de yada bizim apartmanların altyapılarının eski olmasından kaynaklı. İstediğim kadar İSS değişeyim yani. Ekleme olsun. Altyapı TT olduğu sürece pekte değişeceğini sanmıyorum. Ama teşekkür ederim.Eki Görüntüle 869380Eki Görüntüle 869381
Zyxel VMG8623-T50B modem olarak bunu kullanıyorum.VDSL hat. Desteklenen hız 35 olarak gözükmesine karşın download:21.49 Upload: 5.99 alıyorum. Sürücülerim güncelmiş.
Bağlı olduğun ağda başka bir bilgisayar ile deneme imkanın oldu mu?
Yani demek istediğim, cihazlardan ve local bağlantıdan sorun olmadığını kesinleştirirsen sorun tamamiyle altyapıya kalmış olur.
Tracertlerde sorun yok hocam, pingler çok güzel. Modemde sıkıntı olabilir. Değiştirme şansınız varsa keenetic extra DSL tavsiye ederim. QoS'i de açarsınız, sizden başka kullanan olursa tüm interneti sömüremez o şekilde. O da ping spike yapar çünkü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.