Turk Telekom FTTH altyapıda 100 Mbps incelemesi

Teşekkür ederim hocam. TP-Link modelini daha önce görmüştüm ancak çok nadir veriyorlar. Dediğiniz gibi H298A modelini veriyorlar.
Hocam Şu ontları görünce içim gidiyor ya nasıl bir şans olurda bize nokia getirirler anlamış değilim huawei üzerinden daha güzel değerler elde ediliyor açıkçası gerçekten kötü bir ont fiber hizmetini vdsl çeviren tek cihaz bu olsa gerek.:)
 
Geçen haftalarda benim de Fiber'e geçmiş sürecim oldu.

Türk Telekom ADSL 13 Mbps bağlantıdan yine Türk Telekom fiber 100 Mbps geçince insan güzel anlamda bir tuhaf oluyor o hızları görünce inş. Herkes bu altyapıya bir an önce kavuşur diyorum.
Günümüzde fiber her ev için gereklilik artık, FTTH altyapı hem maliyeti düşük hem de kullanıcı dostu hat zayıflaması cartı curtu yok kısacası şirketler çok rahat bu maliyetleri hemen çıkarıp Kar'a geçebiliyorlar özellikle bu GPON altyapısı için bahsediyorum.

Bana modem olarak ZTE'nin H298a hgw modelini verdiler cidden şu ana kadar kullandığım modemler arasında en stabil olan ve Wi-Fi hızını evin(120 m2) en ücra köşesinden gayet iyi verebildiği bir modem bu açıdan beni mest etti. Eski evimde cidden işkenceydi 2017 üretim Tp Link modem vardı 90 m2'lik evde diğer oda'da anında zayıflıyordu neyse

Ont cihazı olarak Huawei marka aynı resimdeki modelini verdiler araştırdığıma göre ont cihazları arasında en kaliteli verimli olan modellerden 100 Mbps paketim olmasına rağmen 102-108 arası hız veriyor.

2011'de evime ilk interneti bağlattırdığımda türk telekom sıkı durun sadece 2Mbps verebiliyordu evet şaka değil şimdi ise fiber altyapı ve kaliteli ont cihazı sayesinde tt ekstradan bu hızı veriyor.😁
 
Son düzenleme:
Frankfurt'a normal çıkmış ama şu an için. Amazon sunucularına Telekom garip bir şekilde ulaşıyor. İstanbul'dan Frankfurt yerine ismi bile yazman bir IP'den gidiyor. Sana şöyle söyleyim o pingten 30 çıkar asıl pingin o.
 

Geri
Yukarı