Kaan Melih Kilopat Katılım 9 Temmuz 2018 Mesajlar 484 Makaleler 1 Çözümler 3 9 Eylül 2020 #1 Bu durumu nasıl çözerim arkadaşlar? Dosya Ekleri Adsız.png 14,3 KB · Görüntüleme: 107
Çözüm ViooYa 9 Eylül 2020 Kaan Melih dedi: Eki Görüntüle 662089 @Abu! Bahsettiğiniz şey bu mudur? Genişletmek için tıkla... Evet bundan bahsediyoruz. Hattınız 1Mbps upload ve 19Mbps download destekliyor maksimum ancak hattınızda parazitlenme var. Abu! dedi: @Kaan Melih evet bu, hattınızda bir sorun gözükmüyor aslında. Bu sorunu ne zaman yaşıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... SNR değerleri düşük.
Kaan Melih dedi: Eki Görüntüle 662089 @Abu! Bahsettiğiniz şey bu mudur? Genişletmek için tıkla... Evet bundan bahsediyoruz. Hattınız 1Mbps upload ve 19Mbps download destekliyor maksimum ancak hattınızda parazitlenme var. Abu! dedi: @Kaan Melih evet bu, hattınızda bir sorun gözükmüyor aslında. Bu sorunu ne zaman yaşıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... SNR değerleri düşük.
Abu! Hectopat Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 3.691 Makaleler 7 Çözümler 18 Yer İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü 9 Eylül 2020 #11 @Kaan Melih atınca beni de etiketlerseniz yardımcı olmaya çalışırım. Artı 0 Eksi
KS KS Kaan Melih Kilopat Katılım 9 Temmuz 2018 Mesajlar 484 Makaleler 1 Çözümler 3 9 Eylül 2020 #12 ViooYa dedi: Modem arayüzünüzde durum sekmesinde DSL yazar oranın görselini. Genişletmek için tıkla... @Abu! Bahsettiğiniz şey bu mudur? Artı 0 Eksi
ViooYa dedi: Modem arayüzünüzde durum sekmesinde DSL yazar oranın görselini. Genişletmek için tıkla... @Abu! Bahsettiğiniz şey bu mudur?
Abu! Hectopat Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 3.691 Makaleler 7 Çözümler 18 Yer İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü 9 Eylül 2020 #13 @Kaan Melih evet bu, hattınızda bir sorun gözükmüyor aslında. Bu sorunu ne zaman yaşıyorsunuz? Artı 0 Eksi
ViooYa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 4.015 Makaleler 3 Çözümler 129 9 Eylül 2020 #14 Kaan Melih dedi: Eki Görüntüle 662089 @Abu! Bahsettiğiniz şey bu mudur? Genişletmek için tıkla... Evet bundan bahsediyoruz. Hattınız 1Mbps upload ve 19Mbps download destekliyor maksimum ancak hattınızda parazitlenme var. Abu! dedi: @Kaan Melih evet bu, hattınızda bir sorun gözükmüyor aslında. Bu sorunu ne zaman yaşıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... SNR değerleri düşük. Artı 0 Eksi Çözüm
Kaan Melih dedi: Eki Görüntüle 662089 @Abu! Bahsettiğiniz şey bu mudur? Genişletmek için tıkla... Evet bundan bahsediyoruz. Hattınız 1Mbps upload ve 19Mbps download destekliyor maksimum ancak hattınızda parazitlenme var. Abu! dedi: @Kaan Melih evet bu, hattınızda bir sorun gözükmüyor aslında. Bu sorunu ne zaman yaşıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... SNR değerleri düşük.
KS KS Kaan Melih Kilopat Katılım 9 Temmuz 2018 Mesajlar 484 Makaleler 1 Çözümler 3 9 Eylül 2020 #15 Oyunlarda bir anda ping fırlaması parazitlenme den mi kaynaklı? Artı 0 Eksi
Abu! Hectopat Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 3.691 Makaleler 7 Çözümler 18 Yer İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü 9 Eylül 2020 #16 ViooYa dedi: SNR değerleri düşük. Genişletmek için tıkla... ADSL için normal değerler. Kendimden biliyorum, ADSL'de 6'ya kadar yolu var. Artı 0 Eksi
ViooYa dedi: SNR değerleri düşük. Genişletmek için tıkla... ADSL için normal değerler. Kendimden biliyorum, ADSL'de 6'ya kadar yolu var.
ViooYa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 4.015 Makaleler 3 Çözümler 129 9 Eylül 2020 #17 Kaan Melih dedi: Oyunlarda bir anda ping fırlaması parazitlenme den mi kaynaklı? Genişletmek için tıkla... 444 0 375 numarasından Türk Telekom'u arayıp SNR değerlerinizin düşük olduğunu arıza talebinde bulunmak istediğinizi belirtin. Artı 0 Eksi
Kaan Melih dedi: Oyunlarda bir anda ping fırlaması parazitlenme den mi kaynaklı? Genişletmek için tıkla... 444 0 375 numarasından Türk Telekom'u arayıp SNR değerlerinizin düşük olduğunu arıza talebinde bulunmak istediğinizi belirtin.
KS KS Kaan Melih Kilopat Katılım 9 Temmuz 2018 Mesajlar 484 Makaleler 1 Çözümler 3 9 Eylül 2020 #18 Abu! dedi: ADSL için normal değerler. Kendimden biliyorum, ADSL'de 6'ya kadar yolu var. Genişletmek için tıkla... Parazit dediğiniz şey modemi iyi konumlandırmak için birkaç ek kablo yaptım ondan kaynaklanabilir mi? Artı 0 Eksi
Abu! dedi: ADSL için normal değerler. Kendimden biliyorum, ADSL'de 6'ya kadar yolu var. Genişletmek için tıkla... Parazit dediğiniz şey modemi iyi konumlandırmak için birkaç ek kablo yaptım ondan kaynaklanabilir mi?
Abu! Hectopat Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 3.691 Makaleler 7 Çözümler 18 Yer İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü 9 Eylül 2020 #19 @Kaan Melih ADSL ve çoğu VDSL kullanıcısının kara bahtıdır bu. Eğer evde başka biri kullanım yaparsa ping fırlar. Artı 0 Eksi
@Kaan Melih ADSL ve çoğu VDSL kullanıcısının kara bahtıdır bu. Eğer evde başka biri kullanım yaparsa ping fırlar.
ViooYa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 4.015 Makaleler 3 Çözümler 129 9 Eylül 2020 #20 Kaan Melih dedi: Parazit dediğiniz şey modemi iyi konumlandırmak için birkaç ek kablo yaptım ondan kaynaklanabilir mi? Genişletmek için tıkla... Durumu daha iyi anlamanız için forumda bir makale buldum paylaşayım daha iyi anlayacağınızı düşünüyorum. Ayrıca ekleri mümkün olduğunca kaldırın. SNR Margin Ve Hat Zayıflaması Değerinin İnternet Hızına Etkisi Nedir? - Technopat SNR, SNR Margin ve hat zayıflaması değerinin ne olduğunu, bunların internet hızınıza etkisini bu yazıda anlatıyoruz. İnternet hızıyla ya da bağlantısıyla www.technopat.net . Artı 0 Eksi
Kaan Melih dedi: Parazit dediğiniz şey modemi iyi konumlandırmak için birkaç ek kablo yaptım ondan kaynaklanabilir mi? Genişletmek için tıkla... Durumu daha iyi anlamanız için forumda bir makale buldum paylaşayım daha iyi anlayacağınızı düşünüyorum. Ayrıca ekleri mümkün olduğunca kaldırın. SNR Margin Ve Hat Zayıflaması Değerinin İnternet Hızına Etkisi Nedir? - Technopat SNR, SNR Margin ve hat zayıflaması değerinin ne olduğunu, bunların internet hızınıza etkisini bu yazıda anlatıyoruz. İnternet hızıyla ya da bağlantısıyla www.technopat.net .