Kampanyalar - Turkcell Kampanyalarını Keşfet
Her ihtiyacınıza uygun kampanyalar Turkcell'le yanınızda. Faturalı veya Faturasız tüm Turkcell kampanyaları şimdi keşfedin.
Fiyatına göre iyi mi? 100 Mbps diyor ama kaça kadar çıkar en fazla?
Kampanyalar - Turkcell Kampanyalarını Keşfet
Her ihtiyacınıza uygun kampanyalar Turkcell'le yanınızda. Faturalı veya Faturasız tüm Turkcell kampanyaları şimdi keşfedin.www.turkcell.com.tr
Bu dururken o alınmaz bence. Kaç alacağın altyapıya bağlı. 2. seneye geçerken fiyat 10 lira artıyor bu arada.
Adama hangi hızın yeterli geleceğini biz bilemeyiz kendisi belirtmemiş. Mesela bana 100 yetmiyor.200 MBPS'ye şahsen gerek yok sadece gösteriş 100 MBPS yeterli olur arkadaşa.
Saniyede 11.5 Mb/s yeterli olacağını düşünüyorum.Bütçe de önemli.Adama hangi hızın yeterli geleceğini biz bilemeyiz kendisi belirtmemiş. Mesela bana 100 yetmiyor.
Fiber İnternet - GigaFiber İle 50 Kat Hızlı İnternet — TurkNet buna da bakabilirsiniz.Kampanyalar - Turkcell Kampanyalarını Keşfet
Her ihtiyacınıza uygun kampanyalar Turkcell'le yanınızda. Faturalı veya Faturasız tüm Turkcell kampanyaları şimdi keşfedin.m.turkcell.com.tr
Fiyatına göre iyi mi? 100 Mbps diyor ama kaça kadar çıkar en fazla?
Türknet altyapısı varsa eğer onu alabilir.Fiber İnternet - GigaFiber İle 50 Kat Hızlı İnternet — TurkNet buna da bakabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.