Turkcell 5G internet yok

Daha fazla  
Arkadaşlar 1 yıldır Turkcell kullanıyorum ilk geçtiğimde 10Mbps internetim olduğu için 5G'yi pek kullanmazdım fakat 100Mbps internete geçtim daha yeni fakat 5G'ye bağlandığımda internet yok, güvenli diyor. Dün modemime reset attım ayarladıktan sonra bağlandı fakat hız çok az ve ping çoktu şimdi tekrardan bağlanmıyor 2 hafta öncesine kadar hiç sıkıntı yoktu fakat 5G'nin düzgün çalışması için ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
5G değil 5 GHz olacak, sanırım kablosuz modemden bahsediyorsunuz. İnternet yok, güvenli demesinin pek önemi yok eğer bağlantıda sorun yoksa. Kısa bir süre sonra düzelecektir zaten.

Reset attıktan sonra kendiliğinden ayarları alan tarzda bir modem değilse maalesef ISS kullanıcı adı ve şifrenizle modem kurulumu yapmanız gerekmekte.

5G değil 5 GHz olacak, sanırım kablosuz modemden bahsediyorsunuz. İnternet yok, güvenli demesinin pek önemi yok eğer bağlantıda sorun yoksa. Kısa bir süre sonra düzelecektir zaten.

Reset attıktan sonra kendiliğinden ayarları alan tarzda bir modem değilse maalesef ISS kullanıcı adı ve şifrenizle modem kurulumu yapmanız gerekmekte.

5GHz'yi ayarlayabildim fakat tam hızı alamıyorum 100Mbps internetim fakat Speedtest'de falan en fazla 70 görüyorum şu an.

@Efe Kaya
Genel itibariyle 192.168.1.1 veya 192.168.1.2 adreslerinde açılır panel ayarları. Varsayılan ağ geçidinize bakarak da anlayabilirsiniz nereden bulabileceğinizi.
192.168.1.1 e girdim İnternet, Yerel Ağ, VolP ve Yönetim & Tanı isminde yerler var hangisine girmem gerek böyle şeyleri pek bilmiyorumda.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı