Valla kardeşim emin olun çoğu iss sağlayıcılarını aradım hepsinin ağzında geveledikleri bir olay var eh kem küm işte şöyle böyle ya kardeşim adam akıllı konuşsana kıt mısın diyorum tak tıkanıp kalıyorlar, ben 15 yıllık ttnet abonesiyim, tam bilgi alamadım gittim bölge müdürlüğünden aldım şak diye sıraladılar önüme koydular a4 kağıtdaki yazıyı okudum. NetSpeed den tutun Milenicom TürkNet hepsi aynı şeyi zırvalıyor Milenicomla görüştüm, söyledikleri olay biz ekstradan aktivasyon bedeli 60 tl alıyoruz sonra Milenicomda AKK siz bir paket olmadığını söylüyorlar. TürkNet desen zaten Allaha emanet. Buradan şu anlasılıyor Türk Telekom bunların ağa babası balığın etini ben yerim kılçıkları benim alt yapımı kullananlar yer kafasında Allah dan daha 19 ay sözleşmem var da benim fiyatimda bir değişiklik söz konusu değil, ancak yeni müşteri olacaklar veya sözleşmesi yakında bitecek olanlar ve yenilemeyi düşünenler sıkıntı kullandıkları paketin aynı özelliklerini 110 tl ye kullanacaklar. Ki ben şuna inanıyorum böyle fâhiş fiyatta sürerlerse piyasaya çok kişiden ses çıkar devlet buna dur der eminim ozaman kadar ben 77 TL den 50 Megabit hızındaki kotasız internetimi kullanırım 19 ay