Bugün konuştuğum olay şu oldu bizzat türk telekom ankara bölge müdürlüğüne gittim, bahcelievlere dedim kardeşim şu olayı bi anlatın bana hele çünkü çağrı merkeziniz tam net bilgi vermiyor. Dediler beyfendi sizin paketiniz 50Megabit hiz alıyorsunuz ödediğiniz tutar 77 TL kampanya dahili içerisinde eski müşteri olduğunuz için 2019 da AKK kalkacak mevcut sözleşmesi devam eden müşteriler için yapılacak olay şu AKK leri dolduğu andan itibaren otomatik olarak GB tanımlanacak ben 200GB AKK kullanıyorum 1 gün içerisinde bitirdim mesala hızım hiç düşmeden o ayı tamamlayacağım daha doğrusu sözleşmemim biteceği güne kadar tanımlayacaklar çünkü daha 19 ay var benim sözleşmenin bitmesine peki dedim yeni müşteriler nolacak, şöyle yanıtladılar 50Megabit hız almak isteyen yeni müşteri geçmiş olsun kısacası

110 tl ödeyip o pakete geçiş yapabilecek

ve akk diye bir derdi olmayacak dedi. Yani ben 19 ay sonra eğer ki devlet el atmazsa seve seve TTNET de kalmaya devam edeceğim çünkü bana verdikleri hizmet gerçekten mükemmel ping olsun vs hiç sorun yaşamıyorum 110 tl den yararlanabileceksiniz dedi, aksine ben mesela bugün Turkcell Superonline ni aradım dedim yeni müşteriniz olmak istiyorum 50Megabit hız alacağım nasıl olacak dediler bana 24 ay sözleşmenin ilk 12 ayı 164 tl den yararlanıyorsunuz kotasız, geri kalan 12 ay 174 tl den yararlanıyorsunuz. Burada SuperOnline biraz geçirmiş oluyor. En basiti bunları öğrenmek için çağrı merkezlerini aramanız daha yararlı firmaların buraya gelip konu açarak sağlıklı bir bilgi alamazsınız.
Kardeşim bak sende ankaradaymışsın kablonet in müdürlüğüne git, necatibey caddesinin biraz daha üzerinde Çankaya polis karakolunun orada git binaya gir sor bana bunların cevabını verin de seni kovacak halleri yok en azından daha sağlıklı bilgi alırsın.