Turkcell Akk bitmiyor

Bende de durum böyle. A.K.K.'yi aşmış olmama rağmen neredeyse ilk 20 gün hiç yavaşlama olmuyor. Bu durumdan son derece memnunum. Keşke burada paylaşmasaydınız şimdi her yeri federaller basacak. :)

Bizim bir suçumuz yok ki :) Benim de daha ilk ayım inşallah her ay böyle olur olmazsa üst pakete geçmek zorundayım yetmiyor 100 gb :)

Arkadaşlar öncelikle bu kesinlikle bir şikayet değildir :) Superonline 35 mbps 100 gb internet kullanıyorum. Turkcell hesabımda 40 gb kullandığımı gösteriyordu ve ardından 30 gb bir torrent indirdim fakat 42 gb olarak gösterdi akk'ya yansımadı, sizce Turkcell'in sitesinde mi bir sorun vardır yoksa ay sonunda falan mı yansıtırlar ?
Hocam bu tarife vdsl tarifesi değilmi ? Bende bu tarifeyi almayı düşünüyorum. Nasıl memnunmusunuz ?

Bende durum bambaşka bulunduğum sokakta altyapı yüzünden 2 mbps hızım var 4 mbps hat kaldırmıyor akk aşsa da hızım 3 mbps çıksa diye ay başında sürekli alakasız indirmeler yapıyorum :)

Bende superonline kullaniyorum 50gb akn var her ay 150 gb a kadar cikiyorum daha hic yavaslamadi faturamda hep aynı

İphone 6S Gold

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı