Turkcell fiber 1000 Mbps'ye geçilir mi?

yagizben

Hectopat
Yer
Afyonkarahisar
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: ASUS DUAL GEFORCE RTX 3070 OC 8GB GDDR6 256 BİT
İşlemci: AMD RYZEN 5 5600
İşlemci Soğutucu: İD COOLİNG SE-224-XTS
Anakart: ASUS B450M DRAGON 4400 MHz (OC)
Ram: ADATA XPG (2x8)GB 3200MHz DDR4
M.2: KİNGSTON NV2 1TB OKUMA 3500MB-YAZMA 2100MB M.2 SSD
Kasa: XPG VALOR AİR RAİNBOW RGB Siyah
Monitör: ASUS VP249QGR 23.8″ 144Hz 1ms
Kulaklık: HyperX CLOUD 2
Klavye: ASUS ROG STRİX SCOPE 2 RX RED SWITCH
Mouse: RAZER DEATHADDER V3 PRO
Meslek
Öğrenci
Merhaba! Evimde GPON altyapı var şu an ise 100 Mbps fiber kullanıyorum. Bana yetiyor ama daha iyisini istiyorum. Sizce Turkcell 1000 Mbps'ye geçilir mi?

Türknet Gigafiber kullanan biri olarak gigabit hızını çok fazla kullandığımı söyleyemem, arada sırada oyun indirdiğimde işe yarıyor sadece. Aralarındaki fiyat farkına bağlı olarak 500 ya da 200 mbps düşünebilirsiniz.

Merhaba! Evimde GPON altyapı var şu an ise 100 Mbps fiber kullanıyorum. Bana yetiyor ama daha iyisini istiyorum. Sizce Turkcell 1000 Mbps'ye geçilir mi?
Fiyat konusu önemli değilse geçin tabi niye geçmeyesiniz.
Ama fiyat problemse ve şu anki tarifenizle arasında fark çoksa, şu anki tarifeniz size yetiyorken değiştirmeye gerek yok.

TurkNet GigaFiber kullanan biri olarak gigabit hızını çok fazla kullandığımı söyleyemem, arada sırada oyun indirdiğimde işe yarıyor sadece. Aralarındaki fiyat farkına bağlı olarak 500 ya da 200 Mbps düşünebilirsiniz.

Teşekkürler 500 de olabilir aslında.

Fiyat konusu önemli değilse geçin tabii niye geçmeyesiniz.
Ama fiyat problemse ve şu anki tarifenizle arasında fark çoksa, şu anki tarifeniz size yetiyorken değiştirmeye gerek yok.

Şöyle diyeyim ben fiberi çok önce aldım yani komik bir fiyat ödüyorum 150 TL. Sanırım şu anda 200'ü geçti fiyatı ama 1000 Mbps'ye ise 420 TL istiyorlar.

Teşekkürler 500 de olabilir aslında.

Şöyle diyeyim ben fiberi çok önce aldım yani komik bir fiyat ödüyorum 150 TL. Sanırım şu anda 200'ü geçti fiyatı ama 1000 Mbps'ye ise 420 TL istiyorlar.

Ben de zamanında çok uyguna Superonline kullanıyordum. Sonra bir aralar bir sürü ucuz ISS firması çıktı Superonline onlara göre çok pahalı kalıyordu. Şu an ise tüm firmalar pahalandı bu sefer de Superonline onlara göre mantıklı görünüyor. Ben şu an için Netspeed 100 Mbps kullanıyorum ve ping konusunda memnunum. TurkNet ping konusunda bana çok çektirdi. Şu an için macera aramadığım için Netspeed'e devam ama bir değişiklik yapacak olursam Turkcell Superonline tercihim olacaktır.
Dediğim gibi durumunuz elveriyorsa geçin tabii ki 1000 Mbps'ye.

Superonline 500Mbps kullanıyorum on numara geçilir. Dün akşam mesela internet gitti aradım. Sabah 11 gibi ekip yönlendirdi gelip kontrol edip düzeltti. Hızlı çözdüler yani.

Superonline 500Mbps kullanıyorum on numara geçilir. Dün akşam mesela internet gitti aradım. Sabah 11 gibi ekip yönlendirdi gelip kontrol edip düzeltti. Hızlı çözdüler yani.

Aynen bende de öyle olmuştu bir ara aynı gün geldiler babamın arkadaşı diye hallettiler.

Ne kadar ödüyorsunuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı