Turkcell fiber altyapısını TurkNet kullanamaz mı?

Kadr06

Decapat
Katılım
3 Şubat 2021
Mesajlar
33
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba güzel insanlar Turkcell'in sokağımıza döşemiş olduğu fiber altyapı bugün aktif oldu.
Biraz konuştuk ve başka firmaların bu altyapıyı kiralayamaycağını çünkü başka firmalara kiralamadıklarını söyledi bu ne kadar doğrudur?
Bildiğiniz gibi pahalı ve taahhüt şartı hoşuma gitmiyor bu altyapıyı örnek olarak TurkNet'den veya farklı firmalardan alıp kullanmam mümkün değil mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kesin bilgi mi arayıp konuşucam ona göre.
Bir de tahhut 12 ayı geçti 18 ay civarı oldu 12 aydan sonra cayabiliyorum diye duydum doğru mudur? Bilginiz var mı?

Burada paketler mevcut.
Buradan alyapıyı kontrol etmeyi unutmayın.
 
Kesin bilgi mi arayıp konuşucam ona göre.
Bir de tahhut 12 ayı geçti 18 ay civarı oldu 12 aydan sonra cayabiliyorum diye duydum doğru mudur? Bilginiz var mı?
Turkcell Türknet'e altyapısını kiralamıyor. milleni com için birşey diyemeyeceğim arayıp sormanız daha iyi olur. 12 ay geçtikten sonra kanunen fesih bedeli ödemeden cayma hakkın var. Okuldan bir arkadaşım türk telekomda 24 ay taahhütünü 14. ayda fesih etti en son sorduğumda devamlı ödeyecek misiniz diye sorduklarını ve onlara kanunen ödememe hakkının olduğunu, ödemeyeceğini söyledi ve henüz bir sıkıntıyla karşılaşmadı (4 ay geçti fesih üzerinden).
 
Turkcell TurkNet'e altyapısını kiralamıyor. Milleni com için bir şey diyemeyeceğim arayıp sormanız daha iyi olur. 12 ay geçtikten sonra kanunen fesih bedeli ödemeden cayma hakkın var. Okuldan bir arkadaşım Türk Telekom'da 24 ay taahhütünü 14. ayda fesih etti en son sorduğumda devamlı ödeyecek misiniz diye sorduklarını ve onlara kanunen ödememe hakkının olduğunu, ödemeyeceğini söyledi ve henüz bir sıkıntıyla karşılaşmadı (4 ay geçti fesih üzerinden).

Bilgi için teşekkürler arayıp konuştum maalesef kiralamiyorlarmis yarın Turkcell fiber ile devam edeceğim yoluma merak edenler olursa test edip bilgi verebilirim.
 

Geri
Yukarı