Turkcell GeForce NOW Rezaleti

Dolaylı yoldan da olsa fiyat yüzünden etkiliyor. Dediğiniz gibi Avrupa'ya erişim kapatılıp 75 liralık olan paketi zorla satmaya çalışacaklar.
Bunun savunulacak bir tarafı yok işte. Ben orada gidip 45 49 liraya alıp bu sistemi kullanabiliyorken 2 gün öncesine kadar. Kimse gelip burda evle evle 75 liran yoksa oynama zaten diye tatava yapmasın. Benim elimdeki hakkı alıp bir de beni kendi sistemlerine mahkum edecekler he. Ömrümün sonuna kadar oyun oynamam. Gider kredi çeker pc toplarım. Gene turkcell'e para yedirmem. Niyet var niyet var. Böyle bir hizmet anlayışı yok.
Benim baktığım her mesaj fiyat tartışmasıydı.
Konu başlığından yürü sen biraderim. Olayın ateşiyle konu sapabiliyor ki sapmış sapacağı kadar.
 
Yıllık 1000 TL kadar o hizmete para vermek bana makul gelmedi. Ücretsiz sürümünü kullanacağım bu gidişle. Tabii bir süre sonra Premium almaya mecbur bırakmazsalar.
 
Pahalıysa pahalı, ne yapalım? Ki pahalı da değil zaten. Yani Avrupa ve Amerika'ya göre pahalı ama aylık 75 TL çok para mı cidden? Hayatınızda hiç markete gitmediniz mi?

Adamlar şu anda tekel konumunda, istediği gibi fiyat çekiyor. Almaya mecbursun. 75 TL'ye çok pahalı diyip 6.000 TL'ye 2060 mı alacaksın ne yapacaksın? Seve seve o 75 TL'yi vereceksin.
Saçmalamayın ya. ABD'de oturan 5 dolara alabiliyor iken biz neden 11 dolara alalım?
 
Twitch kalitesinde piksel piksel oyun keyfinizle iyi eğlenceler size. 5000 TL'ye 1080p60Fps oynatabilecek ekran kartını alır, güzel güzel oyunumu oynar diğer işlerimi yapar, seneye de ikinci elde satarım. Havaya aylık 75 lira saçacağıma ekran kartının değerinden düşerim o parayı. Ne piksel derdim olur ne internet ne de "Şu oyun GNow'da var mı yok mu?" derdi.
 
Arkadaşlar merhaba, 65 mhps internetim var ben bu rezaleti çekmek istemiyorum. Eu tarafına bağlanmaya çalışsam yeterli olur mu bu hızlar?
Bildiğim kadarıyla artık EU'da hesap açılamıyor. Daha önceden açtığın hesabın varsa kullanabilirsin ama. (VPN ile açılabiliyor olabilir emin değilim.)
 

Geri
Yukarı