Turkcell ile Avea Arasındaki Fark

TT Grubundan (TTNet, Avea v.b) ve hizmetlerinden nefret ediyorum. Ne müşteri memnuniyeti var ne de kaliteli diyebiliriz. Avea bedava paket yapsa yine kullanmam bu kadar iddaalı konuşuyorum :) Olur da kalitesine kalite katar Turkcell'den daha iyi bir konuma gelir ve bu hızı bana "garanti" ederse geçerim. Oyle birşey de olmayacağı icin Turkcell for ever ! Aylık ödediğim tutar 55TL ve bu tutarı sonuna kadar hak ediyor.

Hız testi köy denebilecek şehir merkezinden uzak bir yerde yapılmıştır :)
Cihaz ise iPhone 5S

457incii7394073.jpg


Bu da şuan şehir merkezinden yaptığım bir test. Köyde daha iyi çekiyo bu meret :D

8624incia960760.jpg
 
Son düzenleme:
Ben bir hafta önce avea'a geçtim. Numaramı taşıdım faturalı yaptırdım. 1 yıllık fatura ödeme sözü ile aylık 49 TL her yöne 1200 dakika her yöne 1000 4 gb da internet var. Ben çok memnunum youtube dan video izlerken hiç bekleme olmadı.
 
Arkadaşım öncelikle şunu soyleyeyim, İstanbul değil Antalya'da yaşıyorum ve yeni bir telefon hediye geldi. Önceki Turkcell hattım kontörlüydü çok fazla para vermek istemediğimden Avea Profesyonel 600 tarifesini aldirdim, 600dk 1000 sms hediye 4 GB internet 39 TL'idi taahhütle ama Avea'ya guvenemedigimden taahhüt vermedim.

Diğer hattım hâlâ Turkcell'de ve pahalı olsa da Turkcell'in yeri başka. Taahhüt vermediğim iyi olmuş, bunu bırakıp Turkcell kullanacağım yani Turkcell candir. Pahalılığına diyecek bir şey yok ama hakkını veriyorlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende senin gibiydim turkcell kullanıyordum sonra soyulduğumun farkına vardım turkcell de 20tl ye 1gb internet yaptırırken avea da aynı fiyata 1gb internet 500dk 5000sms 23tl ve iyiki geçmişim aklında soru işareti kalmasın her yerse çekiyor interneti onlar eski de kaldı artık öneririm avea artık çok iyi.
 
Vodafone'u bir süre kullandım. Kullandığım süre boyunca ne zaman TL yüklesem kafasına göre 1-2, 1-2 sürekli ücret alıyordu. Müşteri hizmetlerini arıyordum ve bana ''bir servise abone olmuşsunuzdur'' falan diyor. O zaman iptal edelim o servisi diyorum bana ''biz buradan göremiyoruz siz abone olduğunuz servisi aramalısınız'' diyorlardı. Arıyordum öyle bir numara yok. Bayiye gittim yine aynı. Abone olmadığımdan kesinlikle emindim. Bir süre böyle devam etti. Bende sonunda Turkcell'e geçiş yaptım. 3-5 lira pahalı olabilir ama paranızın hakkını alırsınız. Bildiğinizden şaşmayın.
 
Ortaokul öğrencisi oldum ve bir çok öğrencinin ilk hattı Avea ile başlar. Benimde öyle.
Fazla arayıp soranı olmayan bir insan olmama rağmen o TL'ler 1-2 1-2 gidiyordu bir yere. Sonunda yeter dedim ve numara taşımanın verdiği gazla Turkcell'e geçtim.

Şuan Turkcell'de kullandığım paketler:

Her Yöne 500 SMS
Ben Yaptım Data
ve ek olarak Her Yöne 100 DK
30-35 Arası birşeye maloluyor.

Kalitesinden baya memnunum.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı