Fazla pahalı bir operatör. Vodafone ile bu değerleri göremesem de bile LTE hızı ve 3G hızı beni tatmin ediyor. Memnunum.
Ben kullandığımda 100 Mbps falan oluyordu aynı yerde. Gelişme mi kaydetmiş? Turkcell'e geçesim geliyor ya Vodafone işkence.@Cruslan, Tekirdağ’ın merkezinde bu hızları alıyorum.
Az önce yine test ettim.
Eki Görüntüle 1242789
Keşke Platinum Akıllı 25 GB 79 TL tarifesine geçseydiniz hocam.Platinum 25 GB paketini kullanıyorum ve 90 TL ödüyorum. Hediyelerle birlikte 40-60 GB arası internet oluyor.
Fazla pahalı bir operatör. Vodafone ile bu değerleri göremesem de bile LTE hızı ve 3G hızı beni tatmin ediyor. Memnunum.
Vodafone neden hiç fiberlemiyor baz istasyonlarını? Maliyeti çok oluyor diye mi?Vodafone candır hocam, ne kadar internet hızı dandik olsa da internete Pass pakete boğuyor. Keşke 4G'ye fazla yatırım yapsaydı Vodafone, frekans ihalesinde iyi bandlar aldı hepsini kullanıyor ama istasyonları fiberlemiyor ve band genişliğini hep 10 veriyor. Sadece Band7 15 MHz bant genişliği kullanıyor. E haliyle yoğunlukta eklenince hızlar kaçınılmaz oluyor. Full çekmesine rağmen 4G'de 0.03 Mbps görmüşlüğüm var Band1'de.
Hocam pahalı kiralama yüzünden firma direkt RadyoLink sistemine gidiyor. Bu sistemde kötü olduğundan yoğunluk vs. olunca cortluyor. Vodafone'un kendi fiber alt yapısı çoğu yerde yok. Mecbur Turkcell SOL-Türk Telekom vs. sağlayıcılardan kiralıyor fakat onlarda yüksek fiyat çekince mecbur fiberlemiyor. Ama BTK kararıyla sanırsam kiralama ücretleri %80 düşecekmiş, o zaman fiberler herhalde.Vodafone neden hiç fiberlemiyor baz istasyonlarını? Maliyeti çok oluyor diye mi?
Umarım fiberler de 4G'yi daha rahat kullanmaya başlarız.Hocam pahalı kiralama yüzünden firma direkt RadyoLink sistemine gidiyor. Bu sistemde kötü olduğundan yoğunluk vs. olunca cortluyor. Vodafone'un kendi fiber alt yapısı çoğu yerde yok. Mecbur Turkcell SOL-Türk Telekom vs. sağlayıcılardan kiralıyor fakat onlarda yüksek fiyat çekince mecbur fiberlemiyor. Ama BTK kararıyla sanırsam kiralama ücretleri %80 düşecekmiş, o zaman fiberler herhalde.
Bence pahalı değil abartı derecede.Fazla pahalı bir operatör. Vodafone ile bu değerleri göremesem de bile LTE hızı ve 3G hızı beni tatmin ediyor. Memnunum.
Bence son derece pahalı. Verdiği hediyeler üstelik hep Bip 1000 dakika veya 250 dakika. Hiç internet verdiğini görmedim. Aynı fiyata Vodafone'da daha çok internetli paket alınabilirken Turkcell'in verdiği internet maksimum 6-8 GB oluyor. Üstelik yanında boş boş Bip ve Dergilik paketleri veriyor. Hatta bazı paketlerde Dergilikteki internet miktarı paketin kendisinden fazla bile oluyor. Turkcell ile yıllar boyu sağlam kazıklar yedim ve acı çektim. Vodafone geçtiğimde dünya varmış dedim cidden.Bence pahalı değil abartı derecede.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.