Turkcell Süperonline İnternet Paketleri

25mbit AKK'sız fiber internet kullanıyorum. Turkcell kafasına göre internet hızınızı düşürebiliyor. Bir bakıyorsun internet hızın 10mbit'e düşmüş aramadan da düzeltmiyorlar. Ping desen sözde fiber kullanıyoruz arıyorsun youtube da 80 pinginiz var 100 altını vermemiz normal diyorlar. Online oyunda pinginiz var ise SS alıp atın diyorlar onunla uğraşıp atarsan da 1 hafta düzeliyor sonra yine berbat. Eskiden kanal değiştirmene yarayan bir uygulamalı vardı anladığım kadarıyla çok işe yaradığını anladıkları için hemencecik onuda kaldırdılar. Bunun yanı sıra nerede olduğunu bile bilmediğiniz bir Turkcell bayisi sizin adınıza evinize ev telefonu falan tanımlayıp (kendisi prim almak için) sizin 90tl'lik faturayı 95 tl falan yapabiliyor. İptal ettirmeniz ise 4 ay sürüyor. 4 ay boyunca ödediğiniz parayı alamıyorsunuz. (Evde cep telefonu dışında telefon yok.) Müşteri hizmetlerin de bir tane bile eğitimli, azıcık bu konularla ilgili kurs almış insan yok. Müşteri hizmetlerinin tek yapabildikleri şey kanal değişikli onun dışındaki her şey için yok arıza kaydı yok talep formu oluşturalım deyip deyip duruyorlar. Her gün ama her gün bir tane Turkcell bayisi sizi arayıp size bir şeyler satmaya çalışır Turkcell'i ararsınız size ben telefon numaramı paylaşmanız için izin vermedim bu konuda kanun var dersiniz onlar önce size yalan söylerler bizim ile alakalı değil daha sonra bu yalan tutmayınca biz görmelerini engelleyemeyiz derler . Siz gidip kanunun mail atıp bir daha beni arasanız suç duyurusunda bulunacağım 16 bin tl'ye kadar para size girecek derseniz nedense engellemelerine izin vermeyen sistemler bir anda bayilerin sizin telefon numaranızı görmesini engelleyebiliyorlar. Eğer ki bulunduğunuz yerde başka bir seçeneğiniz varsa ki o seçenek her ne ise onu seçin.
En en önemlisi bu sevgili Turkcell'in son bombasını size patlatıyorum. Bir internetten birden çok ev yararlanmasın diye modemin sinyal gücünü düşürmek, gibi akıllarına muazzam bir fikir gelmiş. Bu muazzam fikrin Turkcell gibi ülkemizin nadide şirketlerinden bir tanesinin aklına gelmesi bizi şaşırtmıyor. Ulan sen fazla internet satabileceksin diye benim internetim mutfakta çekmiyor salonda 200 pingle çekiyor.


ulan: ünl. kaba 1. Ey: Ulan, bizim sokak çocukları ne insan şeyler be! -M. Ş. Esendal. 2. Öfke ve nefret anlatan bir seslenme sözü:Uşaktım ulan ne olacak, dediği zaman kimse sesini çıkarmazdı. -S. F. Abasıyanık.
TDK
(Report yemeyelim durduk yere :) )
 
Son düzenleme:
Şuan Vodafone Net kullanıyorum 64 Mbit 240 AKK 70 TL
Merhaba menunmusunuz acaba vodafone fiberden bulunduğum binada superonline fiber altyapısı mevcut.Şuanda kablonet kullanıyorum ve aslında çok memnunum ancak vodafone fiber kampanyalarıda çok uygun fiyatlı 100 mbps 100 GB AKN dikkatimi çekti.Forumlarda baktığımda müşteri hizmetleri çok sıkıntılı diyorlar yorumunuz nedir?Kullanan diğer arkadaşlarda varsa yorumlarsa çok memnun olurum.
 
Şuan Türknet kullanıyorum Vodafone'dan da memnundum modemim arızalandığı zaman müşteri hizmetlerini aradım ertesi gün adam elinde yeni modemle geldi modemi takıp gitti hiç bir ücrette almadı.
 
Şuan Türknet kullanıyorum Vodafone'dan da memnundum modemim arızalandığı zaman müşteri hizmetlerini aradım ertesi gün adam elinde yeni modemle geldi modemi takıp gitti hiç bir ücrette almadı.
Vodofone acaba akk sonrası hızı kaça düşürüyor mesela bugün sorduğumda 25mbps de 100mbps internetide akk aşımı sonrası 8e düşürdüklerini söylediler
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı