Arkadaşlar resmi stock/fabrika modem yazılımlarını buldum ve test ettim superbox cihazımda. En etkili sürüm bence (en azından benim cihaz ve lokasyonumda) 11.192.. diye olan sürüm. Ayrıntılar: Yüklerken kablolu bağlanarak güncelleyiniz. Olası problemlerde sorumluluk kabul etmiyorum ve olası...
Arkadaşlar ben de superbox alacağım. Kaldığım yerde altyapı olmadığından dolayı. Ayrıca harici bir anten takmak istiyorum. Önerebileceğiniz harici bir anten var mı?
Arkadaşlar ben de superbox alacağım. Kaldığım yerde altyapı olmadığından dolayı. Ayrıca harici bir anten takmak istiyorum. Önerebileceğiniz harici bir anten var mı?
Sırasıyla Windows arama kısmına cmd yaz ve açılan sayfada ipconfig yaz. Çıkan sonuçlarda default gateway yazan sonuç sizin modem ara yüzünüze bağlanacağınız ip olmalı. Yanlışım varsa lütfen düzeltin.
Arkadaşlar, cep telefonu ile SuperBox'ın 5g wifi üzerinden bağlandığımda test sonuçları 100 mbit ve üzeri çıkıyorken, SuperBox'ın LAN1 çıkışından switch'e bağladığımda hız 20 mbit'i geçmiyor. Sebep ne olabilir?