Turkcell SUPERBOX nasıldır? Önerir misiniz?

Makaleler
2
Daha fazla  
Bu ay ya da seneye üyelik bitiyor😂
Turkcell Superbox mı almalıyım 139 TL olandan yoksa 120 TL'ye sorunsuz Turktelekomdan devam mı etmeliyim?
Hislerimin %70 kısmı Superbox diyor geri kalan Türk telekom ama TT'yi taşıyamıyorum.

Aramızda Keçiören'de oturup Superbox kullanan varsa bilgilendirir mi? Ping nasıldır?

Bu ay ya da seneye üyelik bitiyor😂
Turkcell Superbox mı almalıyım 139 TL olandan yoksa 120 TL'ye sorunsuz Turktelekomdan devam mı etmeliyim?
Hislerimin %70 kısmı Superbox diyor geri kalan Türk telekom ama TT'yi taşıyamıyorum.

Aramızda Keçiören'de oturup Superbox kullanan varsa bilgilendirir mi? Ping nasıldır?
Seneye bu ayki fiyatlara bakın. Ona göre düşünürsünüz. Hız ve ping olarak Turkcell bir hat ile test yapabilirsiniz.

Bende altyapım yoktu almıştım zamanında bu paketi 159 tl diyerek aldım her ay 170 tl ödedim durdum en sonunda altyapım geldi cayma bedeline rağmen bugün iptal ettirebildim ve cihazı teslim ettim.
Kullandığın yerde turkcell 4.5G nasıl çekiyor kendin test et bak.
Yoğunluk oldu mu ping sorunu ve hız düşme çok oluyor.
Senin alacağın paket 10Mbps download 5 upload 139 tl çok bence kullandığın paket hangisi türktelekomda.

Zamanında aldığım paket: Superbox 20 Mbps download 10Mbps Upload

Seneye bu ayki fiyatlara bakın. Ona göre düşünürsünüz. Hız ve ping olarak Turkcell bir hat ile test yapabilirsiniz.
Seneye derken 1 Ocak demiştim. 😂
Bende altyapım yoktu almıştım zamanında bu paketi 159 tl diyerek aldım her ay 170 tl ödedim durdum en sonunda altyapım geldi cayma bedeline rağmen bugün iptal ettirebildim ve cihazı teslim ettim.
Kullandığın yerde turkcell 4.5G nasıl çekiyor kendin test et bak.
Yoğunluk oldu mu ping sorunu ve hız düşme çok oluyor.
Senin alacağın paket 10Mbps download 5 upload 139 tl çok bence kullandığın paket hangisi türktelekomda.

Zamanında aldığım paket: Superbox 20 Mbps download 10Mbps Upload
8Mbps Adsl Paketiydi. Çoğu kişi şikayetçiyse bilemedim. TürkTelekom bayi arayım diyorum 1 saat boyunca bekliyorum. Grçenlerde TT ekibi gelmişti 3 yıldır TT kullanıyorum ve 1 kez kesildi. Galiba devam edeceğim TT'ye. Saolun öneriniz için.
Buradan hangisini almalıyım sizce?
95 TL verebilirim en fazla.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı