Cankut Çelik
Megapat
Daha fazla
@OnlyNix dediğin bayağı zor çünkü bu kısımda çok fazla telefonla uğraşan ve superbox paketi kullanan yok. Belki gündüz olabilir biraz hız düşmeleri ama ping upload'a göre değil server uzaklığına göre belirlenen bir şey. Ama tabii ki 4.5G olduğu için ping oynaması çok normal. Fakat şimdi amacım olabildiğince bunu sabitleştirmeye çalışmak. Bakalım anten gelince her şey belli olucak. Ek olarak bunun özelliği kotasız olması. Ben de bu versiyonu aldım Technopat gibi ve istediğin her yere götürüp internetsiz kalmamak çok güzel bir şey. Sadece modemin fişini takıcak bi elektrik bulmak yeterli. Her türlü diğer internetlerden daha iyi. Özellikle 2019'da olan fiyatları görmüşsündür. Kesinlikle parasını hak ediyor bu yönden. Ama tabii ki bu benim nacizane fikrim.
@Spaschy Merhaba CS:GO'da ping değerleri Almanya için söylemek gerekirse 55-66 arası. Tekirdağ'da yaşıyorum ben, bana göre ping değerleri normal. Sadece anlık ping yükselip çıkması var fakat bunu da bu sipariş ettiğim antenle çözüceğimi düşünüyorum az da olsa. Umarım yararlı olur. Ürün gelince tekrar testlerimi yapar sizinle paylaşırım. En azından CS:GO oynayıp da almak isteyen arkadaşlar için yardımcı olur.
@Spaschy Merhaba CS:GO'da ping değerleri Almanya için söylemek gerekirse 55-66 arası. Tekirdağ'da yaşıyorum ben, bana göre ping değerleri normal. Sadece anlık ping yükselip çıkması var fakat bunu da bu sipariş ettiğim antenle çözüceğimi düşünüyorum az da olsa. Umarım yararlı olur. Ürün gelince tekrar testlerimi yapar sizinle paylaşırım. En azından CS:GO oynayıp da almak isteyen arkadaşlar için yardımcı olur.
Son düzenleyen: Moderatör: