Turkcell Superbox Online Oyunlarda Ping Değerleri

@OnlyNix dediğin bayağı zor çünkü bu kısımda çok fazla telefonla uğraşan ve superbox paketi kullanan yok. Belki gündüz olabilir biraz hız düşmeleri ama ping upload'a göre değil server uzaklığına göre belirlenen bir şey. Ama tabii ki 4.5G olduğu için ping oynaması çok normal. Fakat şimdi amacım olabildiğince bunu sabitleştirmeye çalışmak. Bakalım anten gelince her şey belli olucak. Ek olarak bunun özelliği kotasız olması. Ben de bu versiyonu aldım Technopat gibi ve istediğin her yere götürüp internetsiz kalmamak çok güzel bir şey. Sadece modemin fişini takıcak bi elektrik bulmak yeterli. Her türlü diğer internetlerden daha iyi. Özellikle 2019'da olan fiyatları görmüşsündür. Kesinlikle parasını hak ediyor bu yönden. Ama tabii ki bu benim nacizane fikrim.

@Spaschy Merhaba CS:GO'da ping değerleri Almanya için söylemek gerekirse 55-66 arası. Tekirdağ'da yaşıyorum ben, bana göre ping değerleri normal. Sadece anlık ping yükselip çıkması var fakat bunu da bu sipariş ettiğim antenle çözüceğimi düşünüyorum az da olsa. Umarım yararlı olur. Ürün gelince tekrar testlerimi yapar sizinle paylaşırım. En azından CS:GO oynayıp da almak isteyen arkadaşlar için yardımcı olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merakla bekliyorum sonuçlarını. Ping tabii ki server uzaklığına göre ayarlanıyor ancak İstanbul'da yaşayan ve süperoline fiber kullanan bir arkadaşım upload paketi satın aldığında yani upload limitini 100mbps çıkardığında rekabetçi modunda 40-50 ping arasında oynuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ani ping yükselişlerinden bıktım oyun sürekli gidiyor ve oyundan atıyor fiber alt yapısının olduğu bir yerde kesinlikle kullanılmaz ping değerleri benim için vasat.

4.5 olmasının etkisi illa ki olur ama çokta mantığını kuramıyorum bilmediğimden. Türk telekom VDSL kullanıyorum 4K upload var. En iyi ping değerim 75 oluyor. Sen 30+ upload alırken en az 50nin altında ping alman gerekli diye düşünüyorum.

50-75 aralığında olsan bile akşam yoğunluğunda ping spike yiyebilirsin belki.

Pingi upload hızı belirlemez.

Superbox 20 mbps dowlnoad 5 mbps uploud paketinden faydalanıyorum Cs de en az 80 Ping ile oynuyorum ani yükselmeler fazlasıyla yaşıyorum buda 300 500 arasını görmeme sebep oluyor sizce ne yapmalıyım çözüm Öner’iniz varmı acaba DNS sunucu adresini de değiştirdim

Bende yaklaşık 2 aydır kullanıyorum superbox (200gb kotalı olanı). Dün tam sınırsıza geçmek istedim faturam yenilendi :/ 2 fatura aynı anda ödememek için ay sonunu beklemem gerekiyor.

Aldığım hız :
7870415639.png

Twitch bandwidth testi : test

Modemin boyutunu merak edenlere :

Eki Görüntüle 350655
Selamlar sınırsız 20 mpbs paketemi geçtiniz ona geçtiyseniz güncel upload değerlerinizi paylaşabilirmisiniz ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı