Turkcell Superbox Sınırsız 4.5G Paketi

Arkadaşlar merhaba ben Denizli'de Apartta kalıyorum. Apart yöneticim sağolsun apartta zaten wi-fi hizmeti var, Ekstra internet bağlatamazsın diyor. Superbox işime yarar mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam Sınırsız değil. Kotayı aşarsanız 128 kbs düşüyor yani Google açmak bile o hızda işkence pişman olacaksınız.

Aslında portu olmayan yerler için 120 TL 4.5G hızında 50GB kotalı.

Çok şey bekliyorsunuz siz. Türkiye'de yaşadığınızı unuttunuz galiba. Biz şu anda zaten rezalet 5 Mbit upload hızı sunan Turksat hatta ayda 200 TL veriyoruz. Turkcell sınırsız upload sunuyor. 279 TL az bile. Ben olsam 499 TL'den satardım bu paketi.

Beklentileriniz çok yüksek. Şu andaki ve yeni yıldaki normal internet fiyatlarına bakın. Turkcell'in bu 279 TL'lik sınırsız superbox paketi, Telekomun 346 TL fiyat biçtiği 100/4 paketinden, Kablonet'in 499 TL'lik 100/5 paketinden çok çok daha iyi. Ben Kahramanmaraş'ta 279 TL paketini kullanıyorum, 140 Mbit download, 38 Mbit upload hızı alıyorum, ms 15, jitter değeri 2 ms. Çok iyi değerler. CS:GO ping 45-50, PUBG 80-85 ms, LOL 30-35, ETS 2 75-85 arası ping değerleri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…