Arkadaşlar merhaba ben Denizli de Apartta kalıyorum . Apart yöneticim sağolsun apartta zaten wi-fi hizmeti var, Ekstra internet bağlatamazsın diyor. Superbox işime yarar mı ?
Fazlasıyla yarar. Ben 5 aydır kullanıyorum son derece de memnunum.
Arkadaşlar selam,
ofise Turkcell'in sınırsız 4.5G hızı sunan Superbox paketinden almayı planlıyoruz. Bugün başvurumuzu yaptık. 48 saat içinde geleceklermiş. Sorularınız varsa bağlantı sonrası yanıtlamak isterim.
Bazı bilgiler:
Bakalım, özellikle yüksek upload hızından çok ümitliyim açıkçası. Canlı yayınlara başlayabiliriz belki, ne dersiniz ha
- Huawei modem veriliyor bildiğim kadarı ile.
- 300 Mbit download hızına ulaşılabilir dedi, göreceğiz.
- Aynı anda 32 kişi birden bağlanabiliyormuş, muazzam!
- 24 ay taahhüt.
- Taahhüt esnasında 5G gibi yeni teknolojiler gelirse geçiş imkanı.
![]()
Hocam Sınırsız değil. Kotayı aşarsanız 128 kbs düşüyor yani Google açmak bile o hızda işkence pişman olacaksınız.
Kota olmayan tarifeyi aldık, bilginize.
Yarar tabikii.Arkadaşlar merhaba ben Denizli'de Apartta kalıyorum. Apart yöneticim sağolsun apartta zaten wi-fi hizmeti var, Ekstra internet bağlatamazsın diyor. Superbox işime yarar mı ?
Aslında portu olmayan yerler için 120 TL 4.5G hızında 50GB kotalı.Yalnız şöyle 50-75 Mbit download hızlı, 100 liraya falan bir şeyler yapsalar dehşet olurmuş. Maliyeti konusuna bir fikrim yok ancak umarım gelişim gösteren bir sistem olur. 2019 yılına gireceğiz, hazır 8 Mbit gibi komik hızlara mahkum olan bizler için ilaç olabilir.
Aleykümselam,
Recep bey, öncelikle cihaz 300mbit download hızına ulaşamıyorsa veya 250-300 arası değilse o internete 279 lira verilmez. Farklı bölgelerde, iç ve dış mekanlarda cihazın performansını DL, UL ve Ping olarak kontrol edin. Cihazın anteni ne tür bir anten kullanıyor merak ediyorum. O kadar yüksek hızlara çıkabileceğini vaad ediyorsa muhtemelen telefon anteni gibi düşük değildir.
Upload 4 mbit olmaması gerek çünkü daha önce ben 159 liraya lifecell pro 50 GB paketinde gece 90 mbit upload hızlarına ulaşmıştım. 4 mbit upload sınırı koyuyorlarsa yine bu paket iyi değil. Umarım yılbaşında bu paketi düzeltirler. Hele ki 10 mbit sınırsız, kotasız 159 lira fiyat hiç olmamış. Ben 159 liraya, en çok 179 liraya sınırsız, kotasız ve hız sınırsız beklerdim.
Aleykümselam,
Recep bey, öncelikle cihaz 300mbit download hızına ulaşamıyorsa veya 250-300 arası değilse o internete 279 lira verilmez. Farklı bölgelerde, iç ve dış mekanlarda cihazın performansını DL, UL ve Ping olarak kontrol edin. Cihazın anteni ne tür bir anten kullanıyor merak ediyorum. O kadar yüksek hızlara çıkabileceğini vaad ediyorsa muhtemelen telefon anteni gibi düşük değildir.
Upload 4 mbit olmaması gerek çünkü daha önce ben 159 liraya lifecell pro 50 GB paketinde gece 90 mbit upload hızlarına ulaşmıştım. 4 mbit upload sınırı koyuyorlarsa yine bu paket iyi değil. Umarım yılbaşında bu paketi düzeltirler. Hele ki 10 mbit sınırsız, kotasız 159 lira fiyat hiç olmamış. Ben 159 liraya, en çok 179 liraya sınırsız, kotasız ve hız sınırsız beklerdim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.