Turkcell Superbox Sınırsız 4.5G Paketi

Arkadaşlar merhaba ben Denizli'de Apartta kalıyorum. Apart yöneticim sağolsun apartta zaten wi-fi hizmeti var, Ekstra internet bağlatamazsın diyor. Superbox işime yarar mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam,

ofise Turkcell'in sınırsız 4.5G hızı sunan Superbox paketinden almayı planlıyoruz. Bugün başvurumuzu yaptık. 48 saat içinde geleceklermiş. Sorularınız varsa bağlantı sonrası yanıtlamak isterim.

Bazı bilgiler:
  • Huawei modem veriliyor bildiğim kadarı ile.
  • 300 Mbit download hızına ulaşılabilir dedi, göreceğiz.
  • Aynı anda 32 kişi birden bağlanabiliyormuş, muazzam!
  • 24 ay taahhüt.
  • Taahhüt esnasında 5G gibi yeni teknolojiler gelirse geçiş imkanı.
Bakalım, özellikle yüksek upload hızından çok ümitliyim açıkçası. Canlı yayınlara başlayabiliriz belki, ne dersiniz ha :neo::matrix:

Hocam Sınırsız değil. Kotayı aşarsanız 128 kbs düşüyor yani Google açmak bile o hızda işkence pişman olacaksınız.

Yalnız şöyle 50-75 Mbit download hızlı, 100 liraya falan bir şeyler yapsalar dehşet olurmuş. Maliyeti konusuna bir fikrim yok ancak umarım gelişim gösteren bir sistem olur. 2019 yılına gireceğiz, hazır 8 Mbit gibi komik hızlara mahkum olan bizler için ilaç olabilir.
Aslında portu olmayan yerler için 120 TL 4.5G hızında 50GB kotalı.

Aleykümselam,
Recep bey, öncelikle cihaz 300mbit download hızına ulaşamıyorsa veya 250-300 arası değilse o internete 279 lira verilmez. Farklı bölgelerde, iç ve dış mekanlarda cihazın performansını DL, UL ve Ping olarak kontrol edin. Cihazın anteni ne tür bir anten kullanıyor merak ediyorum. O kadar yüksek hızlara çıkabileceğini vaad ediyorsa muhtemelen telefon anteni gibi düşük değildir.
Upload 4 mbit olmaması gerek çünkü daha önce ben 159 liraya lifecell pro 50 GB paketinde gece 90 mbit upload hızlarına ulaşmıştım. 4 mbit upload sınırı koyuyorlarsa yine bu paket iyi değil. Umarım yılbaşında bu paketi düzeltirler. Hele ki 10 mbit sınırsız, kotasız 159 lira fiyat hiç olmamış. Ben 159 liraya, en çok 179 liraya sınırsız, kotasız ve hız sınırsız beklerdim.

Çok şey bekliyorsunuz siz. Türkiye'de yaşadığınızı unuttunuz galiba. Biz şu anda zaten rezalet 5 Mbit upload hızı sunan Turksat hatta ayda 200 TL veriyoruz. Turkcell sınırsız upload sunuyor. 279 TL az bile. Ben olsam 499 TL'den satardım bu paketi.

Aleykümselam,
Recep bey, öncelikle cihaz 300mbit download hızına ulaşamıyorsa veya 250-300 arası değilse o internete 279 lira verilmez. Farklı bölgelerde, iç ve dış mekanlarda cihazın performansını DL, UL ve Ping olarak kontrol edin. Cihazın anteni ne tür bir anten kullanıyor merak ediyorum. O kadar yüksek hızlara çıkabileceğini vaad ediyorsa muhtemelen telefon anteni gibi düşük değildir.
Upload 4 mbit olmaması gerek çünkü daha önce ben 159 liraya lifecell pro 50 GB paketinde gece 90 mbit upload hızlarına ulaşmıştım. 4 mbit upload sınırı koyuyorlarsa yine bu paket iyi değil. Umarım yılbaşında bu paketi düzeltirler. Hele ki 10 mbit sınırsız, kotasız 159 lira fiyat hiç olmamış. Ben 159 liraya, en çok 179 liraya sınırsız, kotasız ve hız sınırsız beklerdim.

Beklentileriniz çok yüksek. Şu andaki ve yeni yıldaki normal internet fiyatlarına bakın. Turkcell'in bu 279 TL'lik sınırsız superbox paketi, Telekomun 346 TL fiyat biçtiği 100/4 paketinden, Kablonet'in 499 TL'lik 100/5 paketinden çok çok daha iyi. Ben Kahramanmaraş'ta 279 TL paketini kullanıyorum, 140 Mbit download, 38 Mbit upload hızı alıyorum, ms 15, jitter değeri 2 ms. Çok iyi değerler. CS:GO ping 45-50, PUBG 80-85 ms, LOL 30-35, ETS 2 75-85 arası ping değerleri var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı