Turkcell Superbox Sınırsız 4.5G Paketi

Arkadaşlar selam,

ofise Turkcell'in sınırsız 4.5G hızı sunan Superbox paketinden almayı planlıyoruz. Bugün başvurumuzu yaptık. 48 saat içinde geleceklermiş. Sorularınız varsa bağlantı sonrası yanıtlamak isterim.

Bazı bilgiler:
  • Huawei modem veriliyor bildiğim kadarı ile.
  • 300 Mbit download hızına ulaşılabilir dedi, göreceğiz.
  • Aynı anda 32 kişi birden bağlanabiliyormuş, muazzam!
  • 24 ay taahhüt.
  • Taahhüt esnasında 5G gibi yeni teknolojiler gelirse geçiş imkanı.
Bakalım, özellikle yüksek upload hızından çok ümitliyim açıkçası. Canlı yayınlara başlayabiliriz belki, ne dersiniz ha :neo::matrix:
Recep bey hayırlı olsun fiyat nedir?
2 ay kadar önce araştırdığımda 50 GB paket için taahhütlü 150 TL gibi fiyat vardı. Tek bir oyun 70 GB civarı olduğu için düşünmemiştim bile.

Umarım cihaz dandik değildir. Bulunduğunuz bölgeye gelen maksimum bağlantı gücünde bir aksama olmaz zaten ama 1-2 hafta veya 1 ay sonra cihazın performansında düşüş yaşanırsa lütfen bilgilendirin. @Recep Baltaş

Saygılar.

Aslında ben ASUS modem kullanmaktan yanayım ama bakalım mümkün olacak mı verdikleri modemi değiştirmek. Onu da sorucam.
Gecikme süresi değerlerini paylaşacak mısınız?

Evet.
Recep bey hayırlı olsun fiyat nedir?
2 ay kadar önce araştırdığımda 50 GB paket için taahhütlü 150 TL gibi fiyat vardı. Tek bir oyun 70 GB civarı olduğu için düşünmemiştim bile.

İnanın 279 TL'ye o hız bedava. Biz şu an kablonet'in 500 GB kotalı, 5 Mbit kağnı upload hızı olan tarifesine ayda 200 TL veriyoruz!

• 100 Mbps'e kadar download
  • 5 Mbps'e kadar upload
  • 500 GB kota
  • 199,99 TL/Ay

279TL pahalıymış ya! Ama Turkcell'in kalitesi tartışılmaz, parasının hakkını veriyor çok rahat 200Mbps falan hız alırsınız bence.

1544044210258.png

1544044233794.png

Ping değerlerini merak ettim bir de aynı lokasyonda hem telefondaki 4.5G'den hem de modem üzerinden bağlandığınız 4.5G'den birer hız testi yapıp paylaşırsanız çok hoş olur. Misal ben şu an şehir merkezinde 20 ms ping, 4 mbps download, 12 mbps upload hızı alabilmekteyim Samsung S5 telefonum ve Türk Telekom hattım ile.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı