Turkcell Superbox hızı sınırlı mı?

Keremka

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dün 2 farklı Superbox modeli ile deneme yaptık. Huawei B535 ve B618 ile Turkcell hattı olan iPhone 14 Pro Max kendi interneti ile 480 Mbit hız verdi. Ama bu 2 Superbox 200 230 Mbit hızı geçmiyor. Genel olarak bu cihazlarda hız sınırlaması mı var?
Deneme yaptığımız yer köy baz istasyonu yoğun olmuyor öğle akşam saati arası ve tam karşımızda 5km uzaklıkta istasyon.

Ben de kullanıyorum 150+50GB paketini ama hız sınırı yok. Ben Online kanalından aldım sitede yazana göre de Online kanalda alınanlarda hız sınırı yok. Nereden aldınız? Ve hangi paketi kullanıyorsunuz?

1TB paket kullanıyorum bayiden aldım tanıdık vasıtasıyla geldiler istediğim modeli seçtim kurulumu yaptılar 4.5G hızında sözde, gece telefonla test yaptık 600Mbit hız verdi ama 2 Superbox da 200 23biti geçmiyor bana kalırsa Superbox'ları paket boyutları telefon hatlarına göre genel olarak fazla olduğu için baz istasyonları telefona öncelik veriyor Superbox'ı sınırlıyor. Aylık 3000 TL ödediğimiz için haklı olarak neden telefonla aldığımız hızları alamıyoruz onu merak ediyorum.

1TB paket kullanıyorum bayiden aldım tanıdık vasıtasıyla geldiler istediğim modeli seçtim kurulumu yaptılar 4.5G hızında sözde, gece telefonla test yaptık 600Mbit hız verdi ama 2 Superbox da 200 23biti geçmiyor bana kalırsa Superbox'ları paket boyutları telefon hatlarına göre genel olarak fazla olduğu için baz istasyonları telefona öncelik veriyor Superbox'ı sınırlıyor. Aylık 3000 TL ödediğimiz için haklı olarak neden telefonla aldığımız hızları alamıyoruz onu merak ediyorum.
Evet dediğiniz gibi büyük ihtimalle öyle. Ben de aynı şeyi Türk Telekom Magnet kullanırken yaşamıştım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı