Turkcell Fiber 100 Mbps Hız Şenliği Kampanyası – Turkcell Superonline Dijital Web merhaba evime bu interneti almayı düşünüyorum. NetSpeed altpayı sorguya göre Santral/Saha dolabı tahmini mesafe 80 metre, adresinizde alabileceğiniz maksimum hız 82 Mbps, port durumu port var yani 100 Mbps alsam direkt 82'de çalışır mı? Kablosuz Wi-Fi olarak bağlanacağım, tahminen bu internet kaç Mbps çalışır? Turkcell kullanan arkadaşlar hız düşmesi internet kesilmesi oluyor mu? Müşteri hizmetleri yardım ediyor mu? Bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.
Speedtest le alakalı bir şey, bazı sunucularda akşam saatleri hız düşse bile 100mbps alabiliyorsun.
Ama normal kullanımda bu değerleri asla göremezsin.
Speedtest'le alakalı bir şey, bazı sunucularda akşam saatleri hız düşse bile 100Mbps alabiliyorsun.
Ama normal kullanımda bu değerleri asla göremezsin.
Normalde 30 çıkıyordu 32 çıktı. Altyapım benim fiber değil onu da söyleyim. Fiber geldiğinde 6-7 ms daha düşecek. Arada 7-8 ms fark var ama fiber değil altyapım.
Normalde 30 çıkıyordu 32 çıktı. Altyapım benim fiber değil onu da söyleyim. Fiber geldiğinde 6-7 ms daha düşecek. Arada 7-8 ms fark var ama fiber değil altyapım.
@Talha murat kullanılan teknoloji ile alakalı ping durumun. GPON gelirse 1 ms düşecek zaten. Aynı şekilde bende 1 ms düşcek saha dolabı aradan kalkacak. En az 6 ms iyileşme olacak.
Yanlış değil, bağlandığın sunuculara göre değişiyor ve bu ping süreleri speedtestte yüksüz ölçülüyor yük altında fark anlaşılır. Fast.com (netflixin hız testi sitesi) bunu ölçüyor, yaptığı hız testi tr sunucusu değil galiba frankfurt sunucusu.
Alınır hocam. 82 Mbps olduğuna göre büyük ihtimalle VDSL.
Arkadaşlar, KabloNet keşke yaygın olsa. Fakat yok. Ya bu firmayı kapatsınlar, ya herkese versinler.
Genellikle o sonuç ADSL/VDSL içindir. Duvardan geçiceği için performans düşüşü yaşanır. Ama gözle görülür bir fark olmaz. Ayrıca fiber atyapıyı kontrol ettirmek için Superonline müşteri hizmetlerini arayın.
Ya fiyatlar cidden güzel hızlar iyi de bu internetin müşteri hizmetleri aradadığımda yardım edecek kişiler dimdirek o hız gelir mi sürpiriz fatura olur mu bir sürü detay var
Genellikle o sonuç ADSL/VDSL içindir. Duvardan geçiceği için performans düşüşü yaşanır. Ama gözle görülür bir fark olmaz. Ayrıca fiber atyapıyı kontrol ettirmek için Superonline müşteri hizmetlerini arayın.